اگر در مورد انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول سوالی دارید
اگر در مورد انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول سوالی دارید
خریداری سیم کارت های دست دوم و رند، یکی از روش های خرید سیم کارت های همراه اول است. بسیاری از افراد نیز بعد از خریداری یک سیم کارت، به فکر تغییر مالکیت آن سیم کارت نمی افتند و بعد از مدتی متوجه می شوند که برای انجام بسیاری از امور مربوط به سیم کارت های خود، نیاز به حضور مالک سیم کارت می باشد. در این مواقع، بهترین راه کار این است که افراد به یکی از مراکز مربوطه مراجعه کنند و مراحل به نام زدن سیم کارت همراه اول را انجام دهند تا بتوانند از تمامی امکانات سیم کارت فعلی خود استفاده کنند.
در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول آشنا کنیم تا اگر قصد سند زدن سیم کارت همراه اول را دارید، از راه و روش آن آگاه باشید. همچنین پیشنهاد می کنیم خرید بسته اینترنت همراه اول را نیز بخوانید.
شاید بسیاری از افرادی که در حال استفاده از سیم کارت هایی به نام فرد دیگری هستند، از اهمیت به نام زدن سیم کارت همراه اول آگاه نباشند و به همین خاطر تا به الان اقدام به به نام زدن سیم کارت همراه اول نکرده اند.
اصلی ترین هدفی که شما باید برای رسیدن به آن مراحل انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول را انجام دهید این است که بتوانید از تمامی امکانات همراه اول مانند دریافت ریز مکالمات، قطع و یا وصل کردن سیم کارت و ... استفاده کنید؛ چرا که انجام این امکانات تنها با حضور فرد مالک سیم کارت انجام می شود.
از طرفی یکی دیگر از اهدافی که باید برای آن سیم کارت هایی که به نام خودتان نیست را به نام خود بزنید، این است که ممکن است مالک قبلی سیم کارت سوء استفاده هایی از سیم کارت کرده باشد و شما از آن مطلع نباشید. همچنین اخیرا بسیاری از بانک ها و موسسات دولتی و خصوصی برای ارائه خدمات به مشتریان از آن ها می خواهند که از سیم کارتی که به نام خود آن اشخاص است استفاده نمایند. در این مواقع، ممکن است برای شما دردسر ایجاد شود. به همین خاطر سعی کنید حتما در کمترین زمان ممکن، مراحل به نام زدن سیم کارت همراه اول را انجام دهید.
قبل از اینکه در رابطه با مراحل سند زدن سیم کارت همراه اول صحبت کنیم، باید این نکته را عرض کنیم برای به نام زدن سیم کارت همراه اول حضور خریدار (انتقال گیرنده) و مالک فعلی سیم کارت الزامی می باشد. بنابراین، طبق قانون هر دو فرد باید برای انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول حضور داشته باشند.
لازم به ذکر است ک طبق آخرین قانون وضع شده برای حداکثر سقف سیم کارت های تحت مالکیت، در صورتی که فردی دقیقا ۱۰ سیم کارت تحت مالکیت داشته باشد، دیگر امکان سند زدن سیم کارت برای وی وجود نخواهد داشت.
برای انجام مراحل تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:
برای به نام زدن سیم کارت همراه اول چه مدارکی نیاز است؟
هنگامی که خریدار و مالک فعلی سیم کارت برای به نام زدن سیم کارت همراه اول به یکی از دفاتر خدماتی مربوطه مراجعه می کنند، دفاتر خدماتی یک سری مدارکی را برای انجام مراحل انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول دریافت می کنند. بدیهی است که بدون ارائه مدارک مورد نیاز برای به نام زدن سیم کارت همراه اول، امکان تغییر مالکیت سیم کارت وجود نخواهد داشت.
مدارکی که برای سند زدن سیم کارت همراه اول مورد نیاز است به صورت زیر می باشد.
برای انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول ، در زمان مراجعه به دفاتر خدماتی همراه اول، نیاز است که یک هزینه به عنوان هزینه نقل و انتقال سیم کارت پرداخت شود. طبق آخرین اطلاعیه منتشر شده در سال ۱۴۰۰، هزینه تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول برای سیم کارت های ۱۵۰ هزار تومانی، ۲۵۰۰۰ تومان معادل بیست و پنج هزار تومان می باشد که باید توسط انتقال گیرنده و یا انتقال دهنده پرداخت شود.
لازم به ذکر است که به غیر از هزینه ذکر شده، انتقال دهنده باید تمامی هزینه های مربوط به قبض تلفن همراه را پرداخت کند. حتی در صورتی که سیم کارت دارای بدهی نیز نباشد، نیاز است که قبض میان دوره سیم کارت همراه اول قبل از انجام مراحل نقل و انتقال پرداخت شود. لذا افراد می توانند در همان زمانی که به دفاتر خدمات همراه اول مراجعه می کنند، قبض میان دوره سیم کارت خود را پرداخت نمایند.
هنگامی که انتقال دهنده و انتقال گیرنده سیم کارت برای به نام زدن سیم کارت همراه اول به یکی از دفاتر خدمات همراه اول مراجعه می کنند، در انتهای مراحل نقل و انتقال سندی به عنوان سند نقل و انتقال برای فرد انتقال دهنده و انتقال گیرنده، تنظیم می شود که هر دو فرد باید نسبت به امضا کردن این سند اقدام کنند.
پس از تکمیل اطلاعات، سندی به عنوان سند سیم کارت همراه اول به فرد انتقال گیرنده تحویل داده می شود که نشان دهنده مالکیت سیم کارت همراه اول برای فرد می باشد.
با توجه به توضیحات داده شده در مقاله در صورتی که دارای سیم کارت همراه اولی می باشید که به نام شما نیست، بهتر است که هر چه سریع تر نسبت به تعیین و تکلیف کردن وضعیت مالکیت سیم کارت خود اقدام کنید. شما می توانید به همراه مالک فعلی سیم کارت خود از طریق روش ذکر شده در مقاله، به یکی از دفاتر خدمات همراه اول مراجعه کنید و مراحل انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول را به صورت حضوری انجام دهید.
اگر در مورد انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول سوالی دارید
اگر در مورد انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول سوالی دارید