اگر در خصوص بیمه دانش آموزی سوالی دارید
اگر در خصوص بیمه دانش آموزی سوالی دارید
بیمه دانش آموزی از جمله طرح های بیمه ای است که حوادث احتمالی برای دانش آموزان در مدارس را پوشش می دهد. علی رغم این که مدارس یکی از امن ترین مکان ها جهت حضور دانش آموزان محسوب می شوند، اما برخی مواقع هنگام ورزش، بازی، رفت و آمد در مدرسه و موارد این چنینی دیگر، احتمال آسیب دیدگی آن ها وجود دارد. در صورتی که دانش آموز بیمه نباشد، هزینه های درمان باید مستقیما به صورت والدین پرداخت شود. اما ثبت نام در طرح های بیمه مختص دانش آموزان این شرایط را فراهم می کند که در صورت بروز حوادث این چنینی، هزینه های مربوطه توسط بیمه پرداخت گردد. بنابراین اطلاع از شرایط و سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ ، هم برای والدین و هم برای مدیران و مسئولان مدارس از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که وزارت آموزش و پرورش کشور وظیفه بیمه کردن دانش آموزان در مدارس و پایه های مختلف اعم از پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم را بر عهده مدارس قرار داده است.
نکته قابل توجه در رابطه با بیمه نامه حوادث دانش آموزی، تغییر سایت و شیوه ثبت نام آن در سال 1403 می باشد. تا سال تحصیلی گذشته یعنی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۳، مدیران و مسئولین مدارس با ورود به سایت همگام می توانستند نسبت به ثبت نام بیمه برای دانش آموزان اقدام کنند. اما با توجه به بخشنامه جدید وزارت آموزش و پرورش در مهر ماه سال ۱۴۰۳، سامانه ثبت نام بیمه دانش آموزی برای سال جاری تغییر کرده و مدیران باید مستقیما به درگاه آنلاین بیمه دانا مراجعه کنند. با توجه به تغییر سامانه بیمه حوادث دانش آموزی، بسیاری از مسئولان مدارس جهت بیمه کردن دانش آموزان خود با چالش مواجه شده اند. از آن جایی که این نوع بیمه نامه جزو طرح های اجباری و البته بسیار حائز اهمیت می باشد، در این مقاله نحوه ورود به سایت بیمه دانش آموزی و ثبت نام آن را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این رابطه به دست آورید.
دانش آموزان پایه های مختلف اعم از پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم، بخش قابل توجهی از زمان خود را در مدارس سپری می کنند. از این رو احتمال رخ دادن حوادث ناگهانی برای آن ها بسیار زیاد است. با توجه به این موضوع، وزارت آموزش و پرورش کشور بیمه نامه حوادث دانش آموزی را یک طرح اجباری دانسته و مسئولین مدارس را موظف به بیمه کردن دانش آموزان نموده است. بنابراین مدیران و مسئولان مدارس با اطلاع از سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ ، باید در مهلت تعیین شده به این سامانه مراجعه کرده و دانش آموزان خود را بیمه کنند. طی سال تحصیلی گذشته، بیمه حوادث دانش آموزی با روندی مشابه اما از طریق سامانه همگام انجام می گرفت. با این حال، بخشنامه منتشر شده توسط وزارت آموزش و پرورش در اواخر مهر ماه، تغییر سایت بیمه دانش آموز را نشان می دهد. از این رو مدیران و مسئولان مدارس به جای ورود به سایت همگام، باید به سامانه جدید ثبت نام بیمه دانش آموزی مراجعه نمایند.
بر اساس بخشنامه وزارت آموزش و پرورش کشور، سایت جدید ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی یکی از سامانه های شرکت بیمه دانا است. مدیران جهت از ورود به این درگاه آنلاین و بیمه دانش آموزان خود، می توانند مستقیما به این سامانه مراجعه کنند. هم چنین، می توانید ابتدا به پورتال اصلی بیمه دانا مراجعه کرده و سپس با انتخاب گزینه «سامانه ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزی»، به درگاه مربوطه منتقل شوید. با توجه به اهمیت بیمه برای دانش آموزان، در این بخش نحوه ورود به سایت بیمه دانش آموزی مدارس را برای تان آورده ایم. جهت این امر باید مراحل زیر را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید:
با طی کردن مراحل بالا و تایید اطلاعات کاربری به شکل صحیح، وارد حساب کاربری خود در سامانه جدید ثبت نام بیمه خواهید شد. به این ترتیب، مدیران یا سایر مسئولین مدارس به سادگی می توانند دانش آموزان شان را بیمه کنند. در ادامه نحوه ثبت نام و بیمه آنلاین دانش آموزان از طریق این سامانه را هم بررسی خواهیم کرد.
در بخش قبل نحوه ورود به سامانه جدید در نظر گرفته شده برای بیمه حوادث دانش آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۳ را توضیح دادیم. بنابراین اکنون جهت ورود به سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ با مشکلی مواجه نخواهید شد. اما موضوع مهم دیگر برای مدیران و مسئولین مدارس که وظیفه بیمه کردن دانش آموزان را بر عهده دارند، نحوه ثبت نام بیمه در این سامانه است. در این رابطه باید بگوییم که روش استفاده از سایت جدید بیمه حوادث دانش آموزی دانا هم ساده بوده و پیچیدگی های چندانی ندارد. اما به دلیل این که به تازگی جهت بیمه کردن دانش آموزان معرفی شده، ممکن است برخی از مدیران شناخت زیادی از آن نداشته باشند. به همین خاطر، در این قسمت به شیوه ثبت نام بیمه دانش آموزی از طریق سایت مربوطه می پردازیم تا مدیران و مسئولان مدارس اطلاعات کاملی در این رابطه به دست آورند. جهت ورود به این سامانه نیاز به اطلاعات کاربری خواهید داشت و باید این اطلاعات را از قبل آماده نمایید.
به منظور ثبت نام بیمه دانش آموزان از طریق سایت بیمه حوادث دانش آموزی دانا ، باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام طی کنید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز برای بیمه کردن دانش آموزان، به شرح ذیل می باشند:
با انجام مراحل فوق، به راحتی می توانید اقدامات لازم را جهت فعال سازی بیمه دانش آموزی انجام دهید. با توجه به این که سایت بیمه حوادث دانش آموزی به تازگی تغییر کرده، برای جلوگیری از رویارویی با هر گونه چالش و ابهام، بهتر است از ابتدا فایل راهنمای درج شده در منوی اصلی را با دقت مطالعه نمایید.
از جمله موضوعات مهم برای دانش آموزان و والدین آن ها، اطلاع از مبلغ دقیق حق بیمه حوادث دانش آموزی می باشد. زیرا اگر چه وظیفه بیمه کردن دانش آموزان با مدیران و مسئولان مدارس است، اما حق بیمه توسط دانش آموز پرداخت می گردد. در این رابطه باید بگوییم که علاوه بر تغییرات سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ ، میزان حق بیمه هم از طریق بخشنامه وزارت آموزش و پرورش اطلاع رسانی شده است. بر اساس این بخشنامه، هزینه بیمه برای هر دانش آموز مبلغ ۳۰۰ هزار ریال یا ۳۰ هزار تومان می باشد. البته همان گونه که اشاره کردیم، مبلغ حق بیمه برای برخی گروه های خاص دانش آموزان مانند افراد تحت تکفل نهادهای حمایتی، رایگان خواهد بود. ذکر این نکته هم الزامی است که این مبلغ با دو روش مختلف شامل درگاه پرداخت آنلاین و پرداخت مستقیم از طریق مراجعه به بانک ملت قابل پرداخت است. بنابراین مدیران می توانند با این دو روش نسبت به واریز حق بیمه دانش آموزی اقدام کنند.
این روزها بخش قابل توجهی از خدمات بیمه ای مانند انعقاد قرارداد، خریداری بیمه نامه های مختلف و پرداخت وجه آن ها به صورت آنلاین انجام می گیرد. هم چنین امکان استعلام شرایط و مبلغ بیمه های گوناگون به صورت آنلاین فراهم شده است. در همین راستا، بسیاری از دانش آموزان و اولیای آن ها در پی استعلام بیمه حوادث دانش آموزی هستند. در این رابطه باید بگوییم که برای ثبت نام بیمه دانش آموزی نیازی به استعلام وجود ندارد. زیرا مبلغ آن برای تمامی دانش آموزان غیر رایگان در پایه های مختلف، یکسان بوده و ۳۰ هزار تومان می باشد. علاوه بر این، اطلاعات مربوط به شرایط و پوشش های این نوع بیمه به صورت کامل در بخشنامه مربوطه منتشر گردیده است. با این حال، مدیران و مسئولان مدارس با ورود به سایت مربوطه، می توانند لیست دانش آموزان را به همراه حق بیمه تعریف شده و سایر جزئیات مشاهده کنند. زیرا بیمه برخی دانش آموزان در سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ ، رایگان اعلام شده است.
از جمله سوالات رایج دانش آموزان و والدین، مربوط به نحوه استفاده از بیمه حوادث دانش آموزی است. به عبارت دیگر، می خواهند بدانند که در صورت بروز حادثه، چگونه می توان نسبت به اعلام و دریافت خسارت اقدام نمود. در این رابطه باید بگوییم که اعلام خسارت به صورت مستقیم از طرف مدرسه انجام می گیرد. بنابراین افرادی که ثبت نام بیمه دانش آموزی را انجام داده و متحمل خسارت شده اند، باید این موضوع را به مدرسه اطلاع رسانی کرده و مدارک خود شامل رسید پرداخت ویزیت و خدمات درمانی و پزشکی انجام گرفته را ارائه دهند. به این ترتیب، مدرسه هم مدارک را در اختیار شرکت بیمه قرار می دهد تا خسارت دانش آموز در اسرع وقت مورد بررسی قرار گرفته و به حساب وی واریز شود.
بیمه حوادث دانش آموزی تعهدات گوناگونی در برابر دانش آموزان دارد که این موارد هم به صورت دقیق در بخشنامه آن منتشر شده اند. بنابراین برای اطلاع از پوشش ها و تعهدات بیمه دانش آموزی، بهتر است این بخشنامه را مطالعه کنید. به طور کلی، برخی از مهم ترین تعهدات بیمه حوادث دانش آموزی دانا در سال جاری، شامل موارد زیر می باشند:
سایت بیمه دانش آموزی ۱۴۰۳ تغییر کرده و برای سال جاری، ثبت نام بیمه حوادث دانش آموزان از طریق یکی از سامانه های بیمه دانا انجام می گیرد. با توجه به این که وزارت آموزش و پرورش این نوع بیمه را در گروه بیمه نامه های اجباری قرار داده و وظیفه آن را بر عهده مدیران و مسئولان مدارس گذاشته است، این افراد باید شناخت کاملی از سامانه جدید بیمه داشته باشند. در این مقاله نحوه ورود به سایت جدید بیمه حوادث دانش آموزی و نحوه ثبت نام بیمه دانش آموزی از طریق آن را به صورت کامل توضیح دادیم. پس اکنون جهت ورود به این سامانه و ثبت نام در آن با مشکی مواجه نخواهید شد.
اگر در خصوص بیمه دانش آموزی سوالی دارید
اگر در خصوص بیمه دانش آموزی سوالی دارید