اگر در خصوص سامانه نظام فنی روستایی سوالی دارید
اگر در خصوص سامانه نظام فنی روستایی سوالی دارید
سامانه نظام فنی روستایی یکی از سایت های کاربردی و مهمی است که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی راه اندازی شده و خدمات متعددی را در اختیار روستاییان، مهدسین و دفاتر فعال در این حوزه ارائه می کند. بخش نظام فنی روستایی یکی از حوزه های زیر مجموعه معاونت امور مسکن و بازسازی بنیاد می باشد که وظیفه اصلی آن هدایت و راهبردی نظام فنی و مهندسی روستایی است. شناسایی نیروهای فنی و مستعد، برگزاری آزمون های استخدامی برای جذب این افراد، برگزاری دوره های آموزشی در حوزه های مختلف به خصوص رشته های فنی و آماده کردن افراد منتخب و صدور پروانه کار برای آن ها برخی از مهم ترین وظایف و خدمات این بخش زیر مجموعه بنیاد مسکن محسوب می شود. با توجه به این موضوع، تمامی روستاییان کشور با ورود به کارتابل نظام فنی روستایی می توانند از این خدمات آنلاین بهره مند شوند. البته این سامانه تنها مخصوص افراد روستایی نبوده و مهندسین و دفاتر فعال این حوزه هم می توانند از آن استفاده کنند.
ذکر این نکته هم الزامی است که کاربران مختلف جهت ورود و استفاده از خدمات این سامانه، قبل از هر چیز باید ثبت نام شان را انجام دهند. با انجام مراحل نام نویسی، یک حساب کاربری برای شما ایجاد خواهد شد و دفعات بعد با استفاده از اطلاعاتی که در اختیارتان قرار می گیرد، به راحتی می توانید به کارتابل سایت نظام فنی روستایی وارد شوید. از آن جایی که این سامانه هم برای روستاییان و هم برای مهندسین از اهمیت زیادی برخوردار است، در این جا نحوه ورود به آن را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم. هم چنین به شیوه ثبت نام آن خواهیم پرداخت تا جهت نام نویسی و ایجاد حساب کاربری با مشکلی رو به رو نشوید. پس اگر شما هم به عنوان شهروندان روستایی، مهندسان فعال در این حوزه یا حتی دفاتر خدماتی مربوطه قصد استفاده از سامانه مذکور به نشانی اینترنتی nfr.bonyadmaskan را دارید، با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید.
ورود به سامانه نظام فنی روستایی
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم مانند سایر ادارات و نهادهای مهم کشور، اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی جهت ارائه خدمات آنلاین به مردم نموده است. یکی از سایت های مهمی که ذیل نظر این سازمان ایجاد و فعالیت دارد، سامانه نظام فنی روستایی می باشد. این بخش در سال ۱۳۵۸ توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاسیس گردید. برخی از اهداف اصلی این زیر مجموعه، ساخت مسکن برای اقشار مستضعف، انجام پروژه های کارشناسی مربوط به زمین های روستایی، کمک جهت تامین مصالح ساختمانی و ارائه آموزشی های مورد نیاز در این حوزه به روستاییان می باشد. در همین راستا، سایتی مناسب و جامع برای ارائه خدمات این بخش به صورت آنلاین ایجاد شده و مردم به سادگی امکان استفاده از آن را دارند. ورود به کارتابل نظام فنی روستایی اولین مرحله جهت مشاهده و بهره مندی از خدمات آنلاین این حوزه مهم تحت نظر بنیاد مسکن می باشد. به همین خاطر، در این قسمت نحوه ورود به سایت مذکور را به صورت کامل برای تان آورده ایم.
جهت وارد شدن به سایت در نظر گرفته شده برای بخش نظام فنی روستایی و استفاده از خدمات این سامانه به صورت آنلاین، نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشوار وجود ندارد. بلکه کافی است که یک سری اقدامات ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز برای ورود به سامانه نظام فنی، به شرح ذیل می باشند:
با انجام این مراحل ساده، ورود به کارتابل نظام فنی روستایی با موفقیت انجام گرفته و می توانید از خدمات آنلاین این سامانه بهره مند شوید. البته نحوه انجام این کار برای سایر گروه ها از جمله مهندسان و دفاتر فعال در حوزه های مربوطه کمی متفاوت است که در ادامه روش ورود آن ها را هم به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
در بخش قبل نحوه ورود به صفحه اصلی سایت نظام فنی روستایی را بیان کردیم. بنابراین تمامی گروه های کاربری برای بهره مندی از خدمات آنلاین این سامانه باید با طی کردن مراحل فوق، به صفحه مذکور وارد شوند. با این حال، روش ورود به کارتابل و دسترسی نهایی به خدمات سایت برای هر یک از گروه ها متفاوت است. به طور کلی، می توان گروه های کاربری سامانه فنی روستایی را در سه دسته مختلف تقسیم بندی نمود. این موارد شامل، کاربران عادی و روستاییان، مهندسان و دفاتر فعال در حوزه های مربوطه می باشند. هر یک از این گروه ها جهت ورود به کارتابل خود در سایت nfr.bonyadmaskan.ir ، نیاز به طی کردن مسیر متفاوتی دارند. به عبارت دیگر، اطلاعات مورد نیاز جهت ورود هر یک از این گروه ها به کارتابل خود در سایت نظام فنی متفاوت می باشد. با توجه به اهمیت این سامانه و خدماتی که ارائه می دهد، در این قسمت روش ورود به کارتابل را برای هر گروه به صورت جداگانه آورده ایم.
البته قبل از هر چیز، دقت داشته باشید که برای وارد شدن به این سامانه نیاز به ثبت نام و دریافت اطلاعات کاربری وجود دارد. بنابراین تنها آن دسته از کاربران در هر گروه امکان ورود به سامانه نظام فنی روستایی را خواهند داشت که از قبل نام نویسی شان را انجام داده باشند. در ادامه روش ثبت نام این سایت را هم برای تان توضیح خواهیم داد. به هر حال، هر یک از گروه های کاربری جهت ورود به کارتابل، باید مراحل زیر را طی کنند:
نحوه ورود کاربران عادی
انجام این کار برای کاربران عادی از طریق قرار دادن نام کاربری در جایگاه موجود انجام می گیرد. این نام کاربری هم برای کاربران عادی همان کد ملی شان است. پس اگر شما جزو دسته کاربران عادی و روستاییان محسوب می شوید، کد ملی خود را در کادر مربوطه قرار داده و گزینه «ورود به سامانه» را بزنید. در صورتی که قبلا در سایت نظام فنی روستایی نام نویسی تان را انجام داده باشید، اکنون به کارتابل خود وارد شده و می توانید از خدمات مورد نظر بهره مند شوید.
نحوه ورود به کارتابل مهندسین
مهندسان از دیگر گروه های کاربری هستند که برای انجام امورات مختلف از این سامانه استفاده می کنند. شیوه ورود این گروه به سامانه مذکور متفاوت بوده و برای آن ها مسیر جداگانه ای تعیین شده است. این افراد جهت ورود به کارتابل خود در سامانه nfr.bonyadmaskan.ir ، باید اقدامات زیر را انجام دهند:
نحوه ورود به کارتابل دفاتر
گروه بعد که برای انجام امورات خود و گاها دریافت خدمات آنلاین به سامانه نظام روستایی بنیاد مسکن مراجعه می کنند، دفاتر فعال در حوزه های مربوطه می باشند. برای این گروه هم مسیری جدا از کاربران عادی و مهندسان در نظر گرفته شده است. این افراد جهت ورود به کارتابل خود در سایت نظام فنی روستایی ، باید اقدامات زیر را انجام دهند:
اکنون که نحوه ورود به کارتابل سامانه نظام فنی روستایی را فرا گرفته اید، با توجه به نوع کاربری خود، به سادگی می توانید به این سایت وارد شده و از خدمات آن بهره مند شوید. نکته قابل توجه جهت استفاده از این سامانه و امکانات آن، ثبت نام اولیه و ایجاد حساب کاربری می باشد. در واقع همان طور که مشاهده کردید، برای ورود هر یک از گروه ها نیاز به نام کاربری و رمز عبور وجود دارد. از این رو، قبل از هر چیز باید نام نویسی تان را انجام داده و اطلاعات کاربری داشته باشید. روش ثبت نام در این سامانه هم با سایر درگاه های اینترنتی کمی تفاوت دارد. به این ترتیب که جهت ایجاد حساب کاربری و ورود به کارتابل نظام فنی روستایی ، باید نام نویسی تان را در سامانه جامع مدیریت ساخت و ساز و نظام فنی روستایی انجام دهید. در ادامه، شیوه انجام این کار را برای تان آورده ایم تا جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات کاربری، با مشکلی مواجه نشوید.
برای نام نویسی در سامانه نظام روستایی هم مانند ورود به آن نیاز به انجام یک سری مراحل وجود دارد. این مراحل لازم جهت ثبت نام در سایت نظام فنی روستایی ، شامل موارد زیر می باشند:
همان طور که مشاهده کردید، با انجام مراحل فوق نام نویسی تان در سامانه نظام فنی با موفقیت انجام می گیرد. در ادامه هم می توانید جهت پیگیری این فرایند، با استفاده از کد رهگیری به همین سایت مراجعه کنید.
تا این جای کار، نحوه ورود به کارتابل نظام فنی روستایی را برای گروه های مختلف کاربری بیان کرده و روش ثبت نام در این سامانه را هم توضیح دادیم. به این ترتیب، به سادگی می توانید به کارتابل خود وارد شده و هم چنین نسبت به نام نویسی طرح های مختلف از طریق آن اقدام نمایید. همان طور که مشاهده کردید، روش استفاده از سیستم مدیریت نظام فنی روستایی بسیاری ساده بوده و جهت این امر با چالش خاصی مواجه نخواهید شد. در واقع، مهم ترین فرایندهایی که کاربر برای استفاده از خدمات این سامانه باید با آن ها آشنایی داشته باشید، نحوه ورود و ثبت نام در سایت نظام فنی روستایی است. با توجه به این که هر دو مورد را در قسمت های قبل به صورت کامل توضیح داده ایم، اکنون در صورت نیاز به راهنمایی بیش تر، می توانید این بخش ها را بررسی کرده و از مراحل انجام هر فرایند مطلع شوید.
اکنون که روش ثبت درخواست برای استفاده از تسهیلات یا سایر خدمات نظام روستایی را فرا گرفته اید، به سادگی می توانید این فرایند را انجام دهید. اما نکته مهم دیگری که در این رابطه وجود دارد، پیگیری درخواست هایی است که قبلا در این سامانه ثبت کرده اید. خوشبختانه امکان پیگیری درخواست های سایت nfr.bonyadmaskan.ir به صورت آنلاین فراهم شده است. یعنی حتی بعد از ارائه درخواست هم نیازی به مراجعه حضوری به نهادها و سازمان های مربوطه وجود ندارد. بلکه کافی است در مدتی بعد به سیستم جامع مدیریت خدمات فنی و مهندسی ساخت و ساز روستایی مراجعه نموده و از آخرین وضعیت درخواست تان مطلع شوید. در صورتی که درخواست تان مورد بررسی قرار گرفته و تایید شده باشد، مراحل بعدی از طریق همین بخش اطلاع رسانی خواهند شد. با توجه به اهمیت پیگیری درخواست سامانه نظام فنی روستایی ، در ادامه نحوه انجام این کار را هم برای تان توضیح داده ایم. جهت این امر باید اقدامات زیر را انجام دهید:
اگر کد ملی و کد رهگیری را به درستی وارد کرده باشید، نتیجه درخواستی که قبلا در سایت نظام فنی روستایی ثبت کرده اید، قابل مشاهده خواهد بود. در صورتی هم که هنوز درخواست تان مورد بررسی قرار نگرفته، باید مدتی بعد مجددا جهت پیگیری آن اقدام نمایید.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم مانند سایر نهادها و دستگاه های بزرگ کشور، اقدام به ایجاد سامانه های مختلفی جهت ارائه خدمات آنلاین به مردم نموده است. نظام فنی روستایی یکی از بخش های مهم زیر مجموعه این بنیاد می باشد که در سال ۱۳۵۸ تاسیس شده و وظایف گوناگونی در حوزه مسکن روستاییان بر عهده دارد. سایت نظام فنی به نشانی اینترنتی nfr.bonyadmaskan.ir به تازگی راه اندازی شده تا کاربران جهت انجام امورات خود و ثبت درخواست هایشان دیگر نیازی به مراجعات حضوری نداشته باشند. جهت ورود به کارتابل این سایت، سه مسیر مختلف وجود دارد که به ترتیب برای کاربران عادی و روستاییان، مهندسان و شرکت های فعال در حوزه های مرتبط طراحی شده اند. در این جا، روش ورود به سامانه نظام فنی روستایی را برای هر یک از گروه های کاربری به صورت جداگانه توضیح دادیم. هم چنین روش ثبت نام و ثبت درخواست از طریق آن را بیان کردیم تا جهت وارد شدن به این سایت و استفاده از آن مشکلی نداشته باشید.
اگر در خصوص سامانه نظام فنی روستایی سوالی دارید
اگر در خصوص سامانه نظام فنی روستایی سوالی دارید