سامانه پلمپ دفاتر از جمله سایت های مهمی است که تجار و افراد حقوقی با آن سر و کار داشته و باید آشنایی لازم را با آن داشته باشند. طبق قوانین موجود در حوزه تجارت کشور، تمامی تاجران، اشخاص حقوقی و شرکت های فعال در این حوزه باید در پایان هر سال درخواست پلمپ دفاتر روزنامه و کل خود را به مرجع ثبت شرکت ها ارسال کنند. این امر به منظور ایجاد یک ساز و کار مناسب و دسترسی به اطلاعات دقیق شرکت ها در هر سال انجام می شود. زیرا با پلمپ شدن دفترهای شرکت، دیگر امکان ایجاد تغییرات در حساب های سال گذشته وجود نخواهد داشت. به این ترتیب، تا حد زیادی از کلاهبرداری توسط افراد سودجو و شرکت های غیر معتبر جلوگیری می شود. به هر حال با توجه به قوانین کشور، استفاده از سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی برای همه تاجران و شرکت های حقوقی جهت پلمپ دفترهای شان الزامی گردیده و از اهمیت بالایی هم برخوردار است.
بعد از این که افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط از طریق سامانه مذکور اقدام کرده و درخواست شان را ثبت نمودند، مسولان مربوطه دفترهای تجار را بررسی کرده و شماره گذاری می کنند. این شماره گذاری به صورت دقیق برای همه صفحات دفتر انجام گرفته و اطلاعاتی از جمله مشخصات تاجر و تعداد صفحات دفتر در صفحه اول و آخر آن ثبت می شوند. از آن جایی که عدم انجام این مراحل به منظور زیر پا گذاشتن قوانین تلقی می شود، همه افراد واجد شرایط باید با سامانه پلمپ دفاتر قانونی 1401 آشنایی داشته و روش استفاده از آن را بدانند. با توجه به این موضوع، در این مطلب نحوه ورود به سامانه مذکور و انجام ثبت نام در آن را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم. در نتیجه به سادگی می توانید در سامانه پلمپ دفاتر نام نویسی کرده و از خدمات آن جهت ثبت درخواست پلمپ دفاتر روزنامه و کل خود بهره مند شوید
لینک ورود به سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی
ورود به سامانه پلمپ دفاتر قانونی
همان گونه که اشاره کردیم، طبق قوانین و مقررات کشور افراد تاجر و اشخاص حقوقی که در این زمینه ها فعالیت دارند، در پایان هر سال باید درخواست خود را مبنی بر پلمپ برخی دفاتر خود ارائه دهند. این ثبت درخواست هم از طریق سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی انجام می گیرد. البته باید دقت داشته باشید که از میان چهار دفتر اصلی تاجر یعنی دفترهای روزنامه، کل، کپیه و دارایی تنها نیاز به ثبت درخواست جهت پلمپ دو دفتر روزنامه و کل وجود دارد. به هر حال، جهت این امر نیاز است در موعد مقرر به سامانه مربوطه مراجعه کرده و اقدامات لازم برای ثبت درخواست پلمپ را انجام دهید. برای این کار هم در اولین گام باید به سامانه پلمپ دفاتر قانونی وارد شوید. از ان جایی که ممکن است برخی از تجار یا اشخاص حقوقی فعال در این حوزه شناخت کافی با سامانه پلمپ نداشته باشند، در این قسمت نحوه ورود به این سامانه را به صورت مفصل برای تان توضیح می دهیم.
جهت ورود به سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ کافی است یک سری مراحل را به صورت پیوسته و گام به گام طی کنید که آن ها را در این بخش آورده ایم. این مراحل مورد نیاز به شرح زیر می باشند
- ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی irsherkat.ssaa.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. شما می توانید با استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری به این سامانه وارد شوید. اما برای این که در حین فرآیند ثبت نام با مشکلی مواجه نشوید، ترجیحا جهت ورود به سامانه پلمپ دفاتر تجاری و ثبت نام در آن از رایانه یا لپ تاپ استفاده کنید.
- ۲بعد از این که آدرس فوق را جست و جو کردید، اولین سایت بالا آمده در لیست نتایج گوگل با عنوان «تأسیس شخصیت حقوقی - سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» را کلیک کرده و به آن وارد شوید.
- ۳در ادامه به صفحه اصلی این سایت وارد شده و مانند شکل زیر، چند گزینه مختلف را در قسمت بالای صفحه مشاهده می کنید. جهت وارد شدن به سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ باید از این بخش بر روی گزینه «پذیرش اظهار نامه پلمپ دفاتر قانونی» کلیک کنید.
- ۴با انتخاب گزینه قبل، صفحه ای به شکل زیر برای تان نمایش داده شده و امکان ثبت درخواست جهت پلمپ دفاتر خود از این طریق را خواهید داشت.
در این بخش نحوه وارد شدن به سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی را به صورت کامل توضیح دادیم. بعد از ورود به این سایت می توانید درخواست پلمپ دفاتر روزنامه یا کلی خود را ارائه دهید. در ادامه نحوه ثبت درخواست از طریق این سامانه را هم بیان می کنیم تا جهت این امر با مشکلی رو به رو نباشید.
ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱
اکنون که روش ورود به سامانه پلمپ دفاتر اشخاص حقوقی و شرکت ها را فرا گرفته اید، به سادگی می توانید به این سایت وارد شده و از خدمات آن استفاده کنید. یکی از مهم ترین خدمات این سامانه که در این مطلب به دنبال بررسی آن هستیم، ثبت درخواست برای پلمپ دفاتر تجار است. با توجه به این که همه تجار و شرکت های تجاری بعد از پایان هر سال باید دفاتر روزنامه و کل خود را پلمپ کنند، نیاز است با روش کار این سامانه هم آشنایی کامل داشته باشند. چرا که جهت طی شدن مراحل پلمپ دفاتر، ابتدا باید درخواست خود را به صورت آنلاین و از طریق همین سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی ارائه دهید. با توجه به این موضوع، در این بخش نحوه ثبت درخواست اینترنتی از طریق سامانه مذکور را هم بیان می کنیم. به این ترتیب، در موعد مقرر پلمپ دفاتر به راحتی می توانید درخواست خود را از طریق این سامانه ثبت کنید.
جهت ثبت درخواست پلمپ از طریق سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ هم مانند روش ورود به آن نیاز به انجام یک سری اقدامات وجود دارد. در ادامه این اقدامات مورد نیاز را برای تان آورده ایم تا به راحتی بتوانید درخواست پلمپ دفاتر خود را به صورت آنلاین ثبت کنید.
- ۱ابتدا باید به سایت در نظر گرفته شده برای ثبت درخواست پلمپ وارد شوید. در بخش قبل نحوه ورود به سامانه پلمپ دفاتر قانونی شرکتها را توضیح دادیم، پس جهت این امر مشکلی نخواهید داشت.
- ۲بعد از این که به قسمت مربوطه وارد شدید، لازم است اطلاعات فرد درخواست دهنده پلمپ را وارد کنید. مانند شکل زیر لازم است در ابتدای صفحه نوع شخص یعنی حقیقی یا حقوقی بودن آن را تعیین نمایید. بعد از این که نوع شخص را تعیین کردید، باید اطلاعاتی از جمله نوع تقویم مالی، شروع سال مالی، شروع ماه مالی و شروع روز مالی را هم در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی وارد کنید. هم چنین باید تابعیت متقاضی تعیین شده و شماره تلفن همراه و شماره تلفن ثابت هم در جایگاه خود قرار داده شوند. البته اگر نوع شخص را حقیقی انتخاب کنید، باید نام و نام خانوادگی متقاضی، کد ملی، جنسیت، تاریخ تولد و آدرس محل دریافت دفاتر پلمپ شده هم در سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ وارد شوند. در نهایت کد امنیتی موجود در قسمت پایین صفحه را وارد کرده و بر روی گزینه «گام بعدی» کلیک کنید.
- ۳در مرحله بعدی با توجه به نوع شخصیتی که انتخاب کرده اید، باید اطلاعات درخواستی مربوط به آن را وارد کنید. اطلاعات مورد نیاز در این بخش شامل اطلاعات هویتی، آدرس و کد پستی می شوند. این موارد را با دقت وارد کرده و گزینه «گام بعدی» را بزنید.
- ۴مرحله بعدی ثبت درخواست در سامانه پلمپ دفاتر شرکت مربوط به «اطلاعات تکمیل کننده اظهارنامه پلمپ» می باشد. در این بخش ابتدا باید از قسمت بالای صفحه تعیین کنید که فرد تکمیل کننده اظهارنامه اصیل یعنی خود تاجر یا نماینده او است. بعد از این که سمت تکمیل کننده اظهارنامه مشخص شد، لازم است برخی اطلاعات لازم این فرد از جمله تابعیت، شماره ملی، نام،نام خانوادگی، جنسیت، تاریخ تولد، کد پستی، شماره همراه و نشانی هم وارد شوند. در نهایت و بعد از ورود دقیق همه اطلاعات فرد تکمیل کننده اظهارنامه در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی ، گزینه «گام بعدی» را بزنید.
- ۵در صورتی که شخص درخواست دهنده برای پلمپ دفاتر یک شخص حقوقی باشد، در مرحله بعد نیاز به وارد کردن اطلاعات هیئت مدیره شرکت وجود دارد. در این قسمت باید اطلاعات همه اعضای هیئت مدیره به صورت دقیق وارد شوند. جهت این امر ابتدا باید شماره ردیف را از یک انتخاب و اطلاعات هر فرد را وارد کنید. بعد از تکمیل اطلاعات اولین عضو هیئت مدیره در سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ ، لازم است آن را ثبت کرده و سراق اعضای بعدی بروید. اطلاعات لازم برای هر عضو هیئت مدیره هم علاوه بر شماره ردیف، نوع شخص، تابعیت، نام و نام خانوادگی به فاررسی و انگلیسی، نام پدر، تاریخ تولد، جنسیت، شماره ملی، شماره همراه، کد پستس و نشانی می باشند. بعد از تکمیل همه این موارد، گزینه «ثبت اطلاعات شخص» را در پایین صفحه بزنید. در نهایت پس از این که اطلاعات همه اعضای هیئت مدیره را در سامانه پلمپ دفاتر ثبت کردید، گزینه «گام بعدی» را بزنید.
- ۶مرحله بعد مربوط به وارد کردن سمت و اطلاعات تصدی هیئت مدیره است. در واقع اکنون باید سمت هر کدام از اعضای هیئت مدیره که در بخش قبل وارد کرده اید، را مشخص نمایید. سپس برخی اطلاعات مهم در رابطه با این اعضا از جمله مدت تصدی سمت، تاریخ شروع سمت، وضعیت حق امضاء و تاریخ پاپان اعتبار سمت را وارد کنید. در این بخش از سامانه پلمپ دفاتر هم مانند بخش قبل باید اطلاعات هر کدام از اعضای هیئت مدیره را وارد کرده و بر روی گزینه «ثبت اطلاعات شخص» کلیک کنید. بعد از این که به همین ترتیب اطلاعات مربوط به سمت و تصدی همه اعضا را مشخص کردید، گزینه «گام بعدی» را بزنید تا این موارد هم ثبت شوند.
- ۷در ادامه لازم است نوع دفتر مورد تقاضا که قصد پلمپ آن در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی را دارید هم مشخص کنید. جهت این امر مانند شکل زیر باید ابتدا نوع دفتر را یکی از دو گزینه دفتر روزنامه یا کل انتخاب نمایید. سپس تعداد دفاتر و برگ های هر کدام را هم وارد کنید. در صورتی که این دفتر شرایط خاص بودن را دارا است، تیک مربوط به گزینه «دفتر خاص» را هم در این صفحه قرار دهید. سپس بر روی گزینه «ذخیره دفتر مورد تقاضا» کلیک کنید تا اطلاعات این دفتر ثبت شود. در ادامه اگر قصد دفتری از نوع دیگر را هم دارید، مجددا همین اقدامات را طی کرده و پس از تکمیل اطلاعات، آن را ذخیره کنید. در نهایت از پایین این صفحه از سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ گزینه «گام بعدی» را بزنید.
- ۸مرحله بعدی مربوط به تایید صحت اطلاعات است. در این بخش اطلاعاتی که تا این جا وارد کرده اید، برای تان نمایش داده می شوند. این موارد را با دقت مطالعه کرده و در صورتی که همه اطلاعات به شکل صحیح وارد شده باشند، تیک مربوط به «تایید اظهارنامه پلمپ و مدارک مورد نیاز» را بگذارید. تمامی مدارک لازم جهت ثبت درخواست هم در این قسمت از سامانه پلمپ دفاتر قانونی ارائه شده اند. پس این موارد را هم یادداشت کرده و در ادامه همه آن ها را آماده داشته باشید. سپس گزینه «پذیرش نهایی» را بزنید تا درخواست تان به صورت نهایی ثبت شود.
- ۹با طی کردن مراحل قبل، ثبت درخواست شما به صورت آنلاین در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی انجام می گیرد. یک شماره پیگیری هم در اختیارتان قرار داده می شود تا در ادامه امکان رهگیری درخواست خود برای پلمپ دفاتر را داشته باشید. حال باید مدارکی که در بخش قبل و آخرین مرحله ثبت درخواست مشاهده کردید، به صورت کامل آماده نموده و به همراه پرینت اظهارنامه پلمپ دفاتر به اداره پست تحویل دهید. دقت داشته باشید که بعد از مراجعه به اداره پست، پاکت مخصوص پلمپ را دریافت کرده و این مدارک را درون آن قرار دهید.
- ۱۰بعد از این که مدارک عنوان شده در سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ و پرینت اظارنامه را پست کرده و رسید پستی گرفتید، دوباره باید به این سایت وارد شده و به بخش پیگیری درخواست ها مراجعه کنید. در این قسمت ابتدا نوع درخواست را پلمپ دفاتر تجاری مشخص کرده و سپس کد پیگیری ثبت درخواست تان را هم در جایگاه خود وارد کنید. در ادامه کد امنیتی موجود را هم وارد کرده و گزینه «بازیابی درخواست» را بزنید.
- ۱۱پس از وارد شدن به بخش پیگیری درخواست، باید بارکد پستی و تاریخ تحویل مدارک به پست را وارد کنید. این اطلاعات را با دقت در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی وارد کرده و گزینه «ارسال اطلاعات پستی» را بزنید. با انجام این کار و بعد از صادر شدن دفاتر پلمپ شده، این دفاتر به آدرس وارد شده توسط شما ارسال می گردند.
در این بخش نحوه ثبت درخواست پلمپ دفاتر قانونی از طریق سایت مربوطه را به صورت مفصل بیان کردیم. پس در صورتی که شما هم طبق قانون ملزم به پلمپ دفاتر خود هستید، به راحتی می توانید مراحل بالا را در سامانه پلمپ دفاتر پشت سر گذاشته و درخواست تان را ثبت کنید. در ادامه اطلاعات لازم در مورد هزینه ثبت درخواست پلمپ دفاتر و روش پیگیری این درخواست را هم توضیح می دهیم.
پرداخت هزینه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱
اکنون که با روش ثبت درخواست پلمپ در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی آشنا شده اید، به سادگی می توانید درخواست خود را از این طریق ارسال نمایید. اما نکته مهم در این رابطه پرداخت هزینه ثبت درخواست می باشد. چرا که ثبت درخواست پلمپ دفاتر در این سامانه رایگان نبوده و لازم است هزینه آن را بپردازید. پرداخت هزینه لازم برای ارسال درخواست هم از طریق سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ انجام می گیرد. نحوه انجام این کار هم به این صورت است که بعد از تکمیل فرم اظهارنامه، باید مجدا به سایت مذکور وارد شده و هزینه را پرداخت کنید. برای این مرحله هم در حدود ۳ روز پس از تایید اطلاعات اظهارنامه فرصت خواهید داشت. پس در صورتی که درخواست ثبت پلمپ دفاتر را ارسال کرده اید، به بخش «پیگیری درخواست» مراجعه کرده و با انتخاب گزینه «پرداخت هزینه های پلمپ»، هزینه مربوطه را پرداخت نمایید. در ادامه نحوه ورود به بخش پیگیری درخواست های ارسالی را هم برای تان توضیح می دهیم.
پیگیری ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی
در بخش های قبل نحوه ورود به سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ را به صورت کامل توضیح دادیم. هم چنین روش ثبت درخواست از طریق این سایت را بیان کردیم تا به سادگی بتوانید درخواست پلمپ دفاتر کل و روزنامه خود را به صورت انلاین ارسال کنید. اما موضوع مهم دیگر در این رابطه مربوط به پیگیری درخواست ثبت شده در سامانه فوق می باشد. تاجران و اشخاص حقوقی بعد از این که با مراجعه به سامانه مذکور و طی کردن مراحل مورد نیاز، درخواست خود را برای پلمپ دفاتر ثبت کرده باشند، مجددا امکان پیگیری درخواست را از طریق همین طریق خواهند داشت. با توجه به این که مرحله پیگیری از اهمیت بالایی برخوردار است، در این قسمت روش پیگیری درخواست در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی را هم برای تان آورده ایم. پس با مطالعه این بخش می توانید بعد از ارائه درخواست، نسبت به پیگیری آن و مشاهده نتیجه اقدام کنید.
جهت این امر هم لازم است یک سری مراحل ساده را طی کنید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز برای پیگیری درخواست ثبت پلمپ در سامانه پلمپ دفاتر قانونی به شرح زیر می باشند.
- ۱در اولین گام باید آدرس سامانه مربوطه را سرچ کرده و به ان وارد شوید. سپس از قسمت بالای صفحه اصلی این سایت گزینه «پیگیری درخواست» را انتخاب نمایید.
- ۲در ادامه به صفحه مربوط به پیگیری درخواست ها در سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ وارد شده و شکل زیر را مشاهده می کنید. در این قسمت امکان پیگیری انواع درخواست های ادر شده از طریق این سامانه وجود دارد. جهت پیگیری درخواست ثبت شده برای پلمپ دفاتر روزنامه و کل باید ابتدا از بخش نوع درخواست گزینه «پلمپ دفاتر تجاری» را انتخاب نمایید. با انتخاب این نوع درخواست، لازم است یکی از اطلاعات مورد نیاز در این بخش یعنی شماره پیگیری یا بارکد پستس را وارد کنید. بعد از این که هر کدام از این موارد را در جایگاه خود قرار دادید، کد امنیتی موجود را هم وارد کرده و گزینه «بازیابی درخواست» را بزنید.
- ۳با ورود اطلاعات مورد نیاز در بخش قبل، درخواست خود را مشاهده کرده و در صورتی که نتیجه ای برای آن ثبت شده باشد، از ان مطلع می شوید. معمولا مدتی پس از ثبت درخواست در سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی ، توسط کارشناسان مربوطه بررسی شده و نتایج آن در همین سامانه گزارش می شود.
با انجام این اقدامات ساده می توانید درخواست ثبت پلمپ دفاتر کل و روزنامه خود را پیگیری کرده و از نتیجه آن مطلع شوید. در صورتی که درخواست ارسالی شما در سامانه پلمپ دفاتر تایید شده باشد، در ادامه پلمپ انجام گرفته و دفاتر به آدرس مشخص شده ارسال می گردند.
نکات اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی
تا این جای کار سعی کردیم مهم ترین اطلاعات لازم در مورد سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی را به شما ارائه دهیم تا جهت استفاده از خدمات آن با مشکلی رو به رو نباشید. اما برای این که بتوانید بدون هیچ مشکلی نسبت به ثبت درخواست در این سایت اقدام کنید، لازم است به یک سری نکات مهم و کلیدی توجه داشته باشید. در ادامه تعدادی از مهم ترین نکات اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی را آورده ایم تا با مطالعه آن ها، به سادگی ثبت درخواست پلمپ را انجام داده و آن را پیگیری کنید. این موارد به شرح زیر می باشند.
- ثبت درخواست پلمپ به صورت انلاین و از این طریق انجام می گیرد. پس جهت این امر ابتدا باید به سامانه مذکور وارد شده و فرم اظهارنامه را تکمیل کنید.
- تمامی تاجران و اشخاص حقوقی طبق قانون موظف هستند در پایان هر سال نسبت به ثبت دفاتر کل و روزنامه خود اقدام نمایند. پس در صورتی که مشمول شرایط پلمپ دفاتر هستید، باید با سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ و نحوه کار با آن آشنایی داشته باشید.
- بعد از این که درخواست پلمپ را به صورت اینترنتی ثبت کردید، باید به اداره پست مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز به همراه تایید اظهارنامه را تحویل دهید.
- جهت پرداخت هزینه ثبت درخواست پلمپ می توانید از طریق همین سامانه اقدام کنید. جهت این امر تا ۳ روز بعد از تایید اظهارنامه باید به بخش پیگیری درخواست های سامانه مراجعه کنید.
- بخش پیگیری سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی هم چنین امکان مشاهده نتایج درخواست را بعد از ثبت آن برای شما فراهم می کند.
نتیجه گیری: سامانه ثبت نام پلمپ دفاتر قانونی به منظور ثبت درخواست انلاین جهت پلمپ دفاتر روزنامه و کل تاجران ایجاد شده است. این سامانه در واقع زیرمجموعه سایت ثبت اسناد کشور محسوب شده و به تاجران و اشخاص حقوقی امکان انجام این فرآیند را می دهد. با توجه به قوانین و مقررات کشور، تمامی تاجران و شرکت های حقوقی در پایان هر سال موظف به پلمپ دفاتر روزنامه و کل خود می باشند. این افراد ابتدا باید به سامانه پلمپ دفاتر قانونی مراجعه کرده و درخواست خود را برای پلمپ دفاتر مورد نظر ثبت نمایند. در ادامه هم باید مدارک مورد نیاز به همراه تایید اظهارنامه خود را به اداره پست تحویل دهند. در این مطلب نحوه ورود به این سامانه و ثبت درخواست از طریق آن را به صورت کامل توضیح داده ایم. پس اکنون به راحتی می توانید به سامانه پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۱ وارد شده و نسبت به ثبت درخواست پلمپ از طریق آن اقدام نمایید.
خیر. ثبت درخواست پلمپ تنها به صورت اینترنتی و از طریق سامانه مذکور امکان دارد.
2- پس از ثبت اظهار نامه در سامانه پلمپ دفاتر ، تا چند روز فرصت پیگیری وجود دارد؟
پس از ثبت درخواست تا ۳ روز بعد از تایید اظهارنامه باید به بخش پیگیری درخواست های سامانه مراجعه کنید.
3- آیا تمام مراحل ثبت و تایید اظهارنامه در سامانه پلمپ دفاتر به صورت غیر حضوری است؟
خیر. بعد از این که درخواست پلمپ را به صورت اینترنتی ثبت کردید، باید به اداره پست مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز به همراه تایید اظهارنامه را تحویل دهید.