منابع مالی ستاد بازسازی عتبات، به صورت کمک داوطلبانه از طرف سازمان های دولتی، غیر دولتی و خیرین تامین می گردد. دوستداران اهل بیت در صورت تمایل، می توانند کمک های خود را به صورت نقدی و غیر نقدی ارائه دهند. اطلاعات لازم در این رابطه، به صورت کامل در سایت ستاد بازسای در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. بنابراین در صورت تمایل به ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات، کافی است بخش «راهنمای خیرین» سایت آن را بررسی کنید.
با توجه به علاقه زیاد مردم ایران به اهل بیت (ع)، بسیاری از آن ها تمایل به ثبت نام در ستاد دارند. به همین خاطر، در این مقاله نحوه ورود به سامانه اینترنتی ستاد بازسازی عتبات را توضیح می دهیم. هم چنین به روش ثبت نام این سایت می پردازیم تا جهت نام نویسی، محدودیتی نداشته باشید. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در رابطه با ستاد بازسازی عتبات عالیات به دست آورید.
لینک ورود به ستاد بازسازی عتبات عالیات
ستاد بازسازی عتبات عالیات
ستاد بازسازی عتبات، سازمانی غیر دولتی است که در راستای توسعه حرم های زیارتی کشور عراق تاسیس شد. زیرا بر اساس سیاست های ضد شیعی صدام، این حرم ها برای سال های زیادی توسعه نداشته و حتی تخریب شدند. در همین راستا، دوستداران اهل بیت، معتمدان و خیرین با توصیه آیت الله خامنه ای، ستاد بازسازی را ایجاد کردند. طبق اظهارات رئیس مشارکت های مردمی ستاد بازی سازی عتبات، حاج قاسم سلیمانی بنیان گذار آن بوده است.
در حال حاضر، سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات بهترین راه ارتباطی و کسب اطلاعات آن است. اگر چه نمایندگی های متعدد ستاد بازسازی هم در استان های مختلف کشور فعالیت دارند. بنابراین مردم با مراجعه به سامانه اینترنتی یا نمایندگی های ستاد، امکان ارتباط و ارائه کمک داوطلبانه را خواهند داشت. فعالیت های فعلی ستاد بازسازی با استفاده از کمک های داطلبانه خیران، در دو زمینه اصلی انجام می شوند. این زمینه ها و اهداف فعالیت های ستاد، شامل موارد زیر هستند:
- ۱بازسازی و توسعه حرم های ائمه معصومین (ع) و رسیدگی به اماکن مذهبی در عراق و دیگر کشورها
- ۲فعالیت های بشر دوستانه به مردم عراق و دیگر کشورها در صورت نیاز با اولویت کشورهای اسلامی
ورود به سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات atabat.org
بسیاری از مردم ایران، در پی ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات و ارائه کمک های داوطلبانه خود هستند. دو روش آنلاین و حضوری جهت نام نویسی در ستاد بازسازی وجود دارد. این موارد شامل مراجعه به سایت ستاد و نمایندگی های آن هستند. ثبت نام از طریق سایت اینترنتی، بسیار ساده بوده و نیازی به مراجعه حضوری ندارد. ضمن این که دسترسی به آدرس و اطلاعات کلیه نمایندگی ها، از طریق این سامانه امکان پذیر است. به همین خاطر، مردم باید نحوه ورود به سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات را بدانند.
برای ورود به سامانه اینترنتی ستاد بازسازی عتبات، کافی است یک سری مراحل ساده را پشت سر بگذارید. این مراحل مورد نیاز، به شرح ذیل هستند:
- ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت ستاد یعنی atabat.org را در مرورگر خود سرچ کنید. سپس بر روی اولین سایت بالا آمده در لیست نتایج با عنوان «ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات»، کلیک نمایید.
- ۲در گام بعد، به صفحه اصلی سامانه اینترنتی ستاد بازسازی عتبات عالیات منتقل خواهید شد. در این بخش، امکان مشاهده جدیدترین اخبار و اطلاعیه های ستاد را خواهید داشت. هم چنین، می توانید جهت شرکت در برنامه های ستاد، نام نویسی کنید.
در این بخش نحوه ورود به سایت ستاد بازسازی عتبات را توضیح دادیم. در ادامه، شیوه ثبت نام ستاد از طریق این سامانه و امکانات آن را هم بررسی خواهیم کرد.
ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات
موضوع مهم برای افرادی که قصد ارائه کمک های داوطلبانه را دارند، نحوه نام نویسی ستاد بازسازی عتبات است. در این رابطه باید بگوییم که ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات با دو روش حضوری و آنلاین انجام می گیرد. در روش حضوری، باید به یکی از نمایندگی های ستاد در سراسر کشور مراجعه کنید. امکان مشاهده آدرس و اطلاعات هر نمایندگی، از طریق گزینه «استانها» در منوی اصلی سایت ستاد فراهم است. روش دیگر ثبت نام و مشارکت در فعالیت های ستاد، به صورت غیر حضوری انجام می شود.
برای اطلاع از روش های مختلف نام نویسی آنلاین ستاد بازسازی عتبات عالیات، باید به سایت آن مراجعه کنید. جهت ثبت نام آنلاین و اطلاع از روش های مختلف ارائه کمک داوطلبانه به ستاد، باید اقدامات زیر را انجام دهید:
- ۱ابتدا مانند روشی که در بخش قبل بیان کردیم، به صفحه اصلی ستاد بازسازی عتبات وارد شوید. در قسمت بالای صفحه، منویی وجود دارد. جهت نام نویسی و اطلاع از روش های مشارکت در پروژه ها، از این منو گزینه «راهنمای خیرین» را انتخاب کنید.
- ۲به این ترتیب، وارد بخش ثبت نام سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات خواهید شد. در این قسمت، روش های مختلف نام نویسی جهت مشارکت در پروژه های ستاد، معرفی شده است. بنابراین می توانید روش های مختلف را بررسی کرده و از طریق شیوه آنلاین دلخواه، ثبت نام را انجام دهید. راهنمای هر یک از روش های نام نویسی در همین قسمت، ارائه شده است.
امکانات سایت ستاد بازسازی عتبات
تا این جای کار، نحوه ورود به سامانه و ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات را بیان کردیم. نکته مهم دیگر که خیران و دوستاداران اهل بیت باید به آن توجه داشته باشند، امکانات سایت ستاد بازسازی است. در واقع کاربران باید بدانند با مراجعه به این سامانه، چه خدماتی دریافت خواهند کرد. در این رابطه باید بگوییم که تمامی خدمات ستاد بازسازی عتبات، از طریق این سایت ارائه می شوند. برخی از مهم ترین امکانات سامانه اینترنتی ستاد بازسازی عتبات عالیات، عبارتند از:
- اخبار: جدیدترین اخبار و اطلاعیه های مربوط به ستاد و پروژه ها، در این سایت ارائه می شوند.
- پروژه ها: این قسمت، لیست کامل پروژه های در حال بازسازی و پیشرفت فیزیکی آن ها را مشخص می کند.
- گالری: کاربران امکان مشاهده عکس ها و ویدیوهای پروژه های انجام شده را خواهند داشت.
- استانها: کاربران در این قسمت امکان مشاهده آدرس و اطلاعات نمایندگی های ستاد در استان های مختلف را خواهند داشت.
- راهنمای خیرین: در این بخش، روش های مختلف مشارکت در پروژه های ستاد معرفی می شوند.
- سامانه خادمان: علاقه مندان به کمک غیر نقدی، می توانند از طریق این سایت به عنوان خادم افتخاری ثبت نام کنند.
نتیجه گیری: سایت ستاد بازسازی عتبات عالیات، بهترین روش ارتباط با این ستاد و اطلاع از پروژه های آن است. ستاد بازسازی با جمع آوری کمک های داوطلبان، بازسازی حرم های متبرکه در عراق و دیگر کشورها را انجام می دهد. هم چنین، در حوزه ارائه کمک های بشردوستانه فعالیت دارد. مردم با مراجعه به سامانه اینترنتی ستاد، امکان مشاهده جدیدترین اخبار و اطلاعیه های ستاد بازسازی را خواهند داشت. هم چنین، امکان ثبت نام ستاد بازسازی عتبات عالیات و ارائه کمک های داوطلبانه از طریق این سامانه فراهم است.
بازسازی عتبات عالیات در عراق و دیگر کشورها بوده است که به مرور زمان، فعالیت های بشر دوستانه هم به اهداف آن افزوده شد
ساخت و بازسازی حرم های مختلفت در کربلا ، نجف ، کاظمین ، سوریه از جمله تعدادی از فعالیت های ستاد بازسازی عتبات عالیات می باشد.
ثبت نام در سایت بازسازی عتبات عالیات به دو روش حضوری و غیر حضوری انجام می شود که در متن مقاله به آن پرداختیم.