اگر در خصوص ورود به سامانه جامع انبارها nwms.ir سوالی دارید
اگر در خصوص ورود به سامانه جامع انبارها nwms.ir سوالی دارید
سامانه جامع انبارها یکی از مهم ترین سامانه های اینترنتی در سال های اخیر است که می تواند نقش به سزایی در کاهش تخلفات واردات و صادرات داشته باشد. باید بگوییم که دولت برای کاهش قاچاق و کالاهای احتکار شده، اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه جامع انبارها نموده است. در حقیقت سامانه جامع انبارها سامانه ای است که با هدف ساماندهی اطلاعات مربوط به به انبارهای کالاهای مختلف در ایران روی کار آمده است تا دولت بتواند با کمک این سامانه نسبت به جریان کالا در سطح کشور اطلاعات کافی کسب کند. تمامی اطلاعات ثبت شده در سامانه انبارها به صورت آنلاین در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. لذا طبق قانون جدید، تمامی انباردارها باید اطلاعات انبار خود و کالاهای دریافتی و خروجی خودشان را در سامانه انبارهای کشور ایران به نشانی اینترنتی nwms.ir ثبت کنند تا دولت بتواند با تدابیر اندیشیده شده از ورود کالاهای قاچاق و غیر قانونی به کشور جلوگیری کند.
با توجه به اهمیت موضوع آموزش سامانه انبارها ، تصمیم گرفتیم در این مقاله نحوه ورود به سامانه انبارها را توضیح دهیم و چگونگی ثبت نام در سامانه انبارها را برای شما بازگو نماییم.
قبل از اینکه در خصوص سامانه جامع انبارها به نشانی nwms.ir صحبت کنیم بای بگوییم که در سال های گذشته، متاسفانه کالاهایی زیادی به صورت قاچاق و غیر قانونی وارد کشور ایران می شد که همه این کالاها باعث آسیب رساندن به صنعت ملی کشور ایران می شد. بنابراین، دولت تصمیم گرفت که بستری مناسب برای ساماندهی به کالاهای ورودی و خروجی به کشور ایران را راه اندازی کند.
سامانه جامع انبارها و محل های نگهداری کالاها، سامانه ای است که با هدف تسهیل فرآیندهای خروج و ورود کالاها به کشور ایران و مدیریت فرآیندهای مربوط به خروج و ورود این کالا به کشور ایران روی کار آمده است.
به همین منظور، تمامی افرادی که دارای انبار هستند، می بایست اطلاعات انبار خودشان را در سامانه مدکور ثبت کنند تا دولت بتواند با کمک این بستر، تمامی کالاهای قاچاق و یا احتکار شده را شناسایی کند و گامی موثر در کاهش قاچاق و احتکار کالاهای اساسی مردم بردارد و با بهبود وضعیت اقتصادی بار بسیار بزرگی از روی دوش مردم ایران برداشته شود.
همانطور که ذکر کردیم، تمامی اشخاص حقیقی که به نحوی دارای انبار و یا محل نگهداری کالاها در کشور ایران می باشند، می بایست اطلاعات واحد خودشان را در سامانه جامع انبارها وارد و تایید نمایند. به همین منظور، ابتدا افراد می بایست به سایت جامع انبارها به نشانی nwms.ir و سپس نسبت به ثبت نام اولیه در این سایت اقدام کنند. برای ورود به سامانه جامع انبارها می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:
برای اینکه افراد بتوانند مانند مراحل ذکر شده به سامانه جامع انبارها وارد شوند، می بایست حتما قبلا در این سامانه ثبت نام کرده باشند. ثبت نام در سامانه انبارها در ۴ مرحله متفاوت و به صورت غیر حضوری از طریق سایت جامع انبارها به نشانی اینترنتی nwms.ir انجام می شود. برای ثبت نام در سامانه جامع انبارها کافیست که طبق مراحل زیر پیش بروید:
۷در مرحله نهایی نیز شما باید اطلاعات واحد (انبار یا محل نگهداری کالا) را وارد کنید. این اطلاعات شامل نام واحد، کد پستی واحد، استان و ... می باشد که باید به دقت و درستی وارد شود. بعد از تکمیل تمامی اطلاعات بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.
تمامی انبارهای کشور موظف به نام نویسی و ثبت اطلاعات خود در سامانه انبارها هستند. به همین خاطر، مالکان حقیقی با حقوقی انبارهای مختلف باید در اسرع وقت به این سامانه مراجعه کرده و اطلاعات واحد خود را ثبت نمایند. از جمله مهم ترین اطلاعات هر واحد انبار که امکان دسترسی به آن را فراهم می کند، کد پستی آن می باشد. در همین راستا، کاربران می خواهند بدانند که نحوه ثبت کد پستی در سایت nwms.ir به چه صورت است. در این رابطه باید بگوییم که هنگام ثبت واحد، از شما درخواست می شود اطلاعاتی هم چون شناسه قبض برق و شناسه قبض گاز را وارد کنید. کد پستی واحد انبار شما از طریق این شناسه های استعلام خواهد شد. بنابراین اگر هنگام ثبت واحد کادر مربوط به کد پستی را مشاهده نکردید، دلیل آن استعلام این کد از روی سایر اطلاعات شما می باشد. با توجه به این موضوع، امکان استعلام کد پستی در سامانه جامع انبارها برای تمامی کاربران فراهم شده است.
به منظور استعلام کد پستی انبارها و اطمینان از مجاز بودن فعالیت آن ها هم نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد. بلکه کافی است یک سری اقدامات ساده را به صورت گام به گام انجام دهید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز جهت استعلام کد پستی، به شرح ذیل می باشند:
در بخش قبل، نحوه استعلام کد پستی را در سامانه جامع مدیریت انبارهای کشور، توضیح دادیم. بنابراین با در اختیار داشتن کد پستی هر واحد، به سادگی می توانید متوجه شوید که آن انبار در سامانه ثبت شده است یا خیر. اما علاوه بر کد پستی، روش های دیگری هم برای استعلام در سامانه nwms.ir تعریف شده است. از جمله این موارد می توان به استعلام قبض انبار اشاره کرد. کاربران با این روش می توانند از اصالت شناسه یکتای رسید یا قبض هر انبار مطلع شوند. برای این کار هم مانند استعلام کد پستی، باید به صفحه اصلی سامانه مدیریت انبارهای کشور مراجعه کرده و از طریق بخش تعیین شده، اقدام نمایید. از آن جایی که اصالت شناسه یکتای رسید یا قبض هر انبار برای ذخیره کالا و نگهداری مواد در آن اهمیت زیادی دارد، اطلاع از نحوه استعلام سامانه جامع انبارها با این روش هم بسیار مهم است. به همین خاطر، در ادامه شیوه استعلام شناسه قبص انبار را هم برای تان آورده ایم.
جهت استعلام شناسه قبص یا شناسه یکتای رسید انبار هم باید مراحلی را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید. این مراحل لازم برای استعلام اصالت قبض انبارها، شامل موارد زیر می باشند:
با توجه به این که اطلاعات اکثر انبارهای کشور در سامانه جامع ثبت شده است، در صورتی که به عنوان یک شخص حقیقی یا نماینده شخص حقوقی قصد استفاده از خدمات انبارهای گوناگون را دارید، بهتر است ابتدا استعلام سامانه انبارها را دریافت کنید. این گونه می توانید از اصالت شناسه یکتای رسید واحد انبار، اطمینان حاصل نمایید.
هدف اصلی راه اندازی سامانه جامع مدیریت انبارها و مراکز نگهداری کالا، جلوگیری از احتکار انواع کالا و شناسایی کالاهای قاچاق می باشد. به همین خاطر، ورود و خروج انواع کالا به انبارها، باید به صورت دقیق در این سامانه ثبت شوند. به همین خاطر، زمانی که کالا از انبار خارج می شود، متولیان انبار باید با مراجعه به سامانه nwms.ir، نسبت به حذف حواله آن اقدام نمایند. زمانی که کالا به انبار وارد می شود، ثبت آن انجام گرفته و عنوان کالا در لیست رسیدها قرار خواهد گرفت. پس با انتخاب گزینه «مدیریت رسید»، امکان مشاهده کالاهای ثبت شده وجود دارد. هنگام ترخیص هر کالا، کافی است گزینه مربوطه را انتخاب کرده و پس از مشاهده لیست کالاها، از قسمت رو به روی عنوان کالای ترخیص شده، گزینه «حذف» را انتخاب نمایید. به این ترتیب، اطلاعات سامانه جامع انبارها پس از ترخیص به روز خواهد شد.
یکی از سوالات رایج پیرامون سامانه جامع مدیریت انبارهای کشور، این است که چه کاسنی باید در این سامانه ثبت کنند. همان طور که گفتیم، این سامانه با هدف جلوگیری از انبار و نگهداری کالاهای قاچاق و احتکار انواع کالا راه اندازی شده است. پس تمامی انباردارها موظف به ثبت نام در این سامانه و ثبت اطلاعات ورودی و خروجی کالاهای شان هستند. این موضوع هم شامل انبارهای متعلق به اشخاص حقیقی و هم انبارهای حقوقی می باشد. بنابراین تمامی انباردارها باید شناخت کاملی از نحوه ورود و ثبت نام در سامانه انبارها داشته باشند.
همه ما می دانیم که قاچاق و نگهداری کالاها به صورت غیر قانونی، می تواند ضرر بسیار زیادی به صنعت ملی کشور ما بزند. به همین خاطر لزوم وجود سامانه ای برای ساماندهی به امور مربوط به کالاهای وارد شده و یا خارج شده از کشور، بسیار احساس می شد. در حال حاضر، سامانه جامع انبارها nwms.ir برای مدیریت کالاهای موجود در کشور و جریان این کالاها راه اندازی شده است که افراد دارای انبار می بایست حتما نسبت به ثبت نام در این سامانه و ثبت اطلاعات واحد خود اقدام کنند. در این مقاله هم سعی کردیم به ساده ترین شکل، آموزش سامانه انبارها را نگارش کنیم و قانون سامانه جامع انبارها و بخشنامه آن را مرور کنیم.
اگر در خصوص ورود به سامانه جامع انبارها nwms.ir سوالی دارید
اگر در خصوص ورود به سامانه جامع انبارها nwms.ir سوالی دارید