البته دقت داشته باشید که ارسال پستی کارت سوخت تنها مربوط به خریداران خودروهای نو نیست. بلکه گاهی اوقات ممکن است افراد کارت سوخت خود را گم کرده و درخواست المثنی داده باشند. ضمن این که هنگام معامله خودروهای دست دوم هم گاها درخواست صدور کارت سوخت جدید ارائه می شود. در تمامی این موارد، کارت سوخت به آدرس شخص مالک خودرو ارسال خواهد شد. در صورتی که این آدرس تغییر کند، فرایند دریافت کارت با مشکل مواجه می گردد. بنابراین اطلاع از نحوه تغییر آدرس دریافت کارت سوخت برای مالکان خودروها حائز اهمیت است.
در حال حاضر، روش آنلاینی برای تغییر آدرس کارت های سوخت بعد از صدور وجود ندارد. بنابراین متقاضیات باید حضورا به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهند. در این مقاله، روش دقیق تغییر آدرس قبل از دریافت کارت سوخت را برای تان توضیح می دهیم. هم چنین به شیوه اخذ کارت در صورت عدم موفقیت در تغییر آدرس می پردازیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در رابطه با تغییر آدرس کارت سوخت به دست آورید.
آیا امکان تغییر آدرس دریافت کارت سوخت وجود دارد؟
یکی از سوالات رایج مالکان خودرو، مربوط به تغییر آدرسی است که برای دریافت کارت سوخت ارائه داده اند. اکثر این افراد می خواهند بدانند که آیا امکان تغییر آدرس وجود دارد یا خیر. زیرا به دلایل مختلف، آدرس محل سکونت شان از زمان ثبت درخواست کارت سوخت تغییر یافته است. در این رابطه باید بگوییم که امکان تغییر آدرس دریافت کارت سوخت وجود دارد. بنابراین افرادی که پس از ارسال درخواست کارت سوخت آدرس شان تغییر یافته، باید در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهند.
ذکر این نکته الزامی است که تا کنون، روش آنلاینی جهت تغییر آدرس اخذ کارت سوخت ارائه نشده است. از این رو متقاضیان باید حضورا به یکی از مراکز پلیس +۱۰ مراجعه نموده و درخواست شان را ارائه دهند. در ادامه، نحوه ثبت درخواست تغییر آدرس دریافت کارت سوخت از طریق این دفاتر و مدارک لازم را بررسی خواهیم کرد.
نحوه تغییر آدرس کارت سوخت
اکنون که می دانید امکان تغییر آدرس ارائه شده برای کارت سوخت وجود دارد، باید نحوه انجام آن را هم بدانید. در این باره باید بگوییم که تغییر آدرس به صورت حضوری و از طریق مراجعه به پلیس +10 انجام می گیرد. جستجو یا به روز رسانی آدرس در نرم افزار cco دفاتر پلیس +۱۰ کاملا رایگان است. بنابراین جهت تغییر آدرس کارت سوخت نیاز به پرداخت هزینه ای وجود ندارد.
طبق اعلام پلیس، مراجعه حضوری مالک یا دارنده خودرو هم ضروری نیست. بلکه سایر اشخاص با همراه داشتن اصل شناسنامه مالکیت خودرو یا بنجاق و مدارک هویتی، امکان تغییر نشانی را دارند. پس اگر مالک امکان مراجعه حضوری به پلیس +۱۰ را نداشته باشند، باز هم امکان تغییر آدرس وجود دارد. ضمن این که در صورت فروش خودرو، با استفاده از وکالت نامه هم امکان تغییر آدرس دریافت کارت سوخت فراهم است.
البته دقت کنید که تغییر نشانی زمانی کارایی دارد که کارت سوخت توسط پلیس به اداره پست تحویل نشده باشد. در صورتی که تغییر آدرس انجام نشده و بسته به آدرس قبلی ارسال گردد، مامور پست متوجه موضوع خواهد شد. در نتیجه، بسته را به باجه معطله پست تحویل می دهد. بنابراین باید در اسرع وقت، به این باجه مراجعه نموده و کارت سوخت خود را دریافت کنید.
نتیجه گیری: امکان تغییر آدرس کارت سوخت به صورت حضوری و از طریق مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ وجود دارد. بنابراین افرادی که پس از ثبت درخواست کارت سوخت آدرس شان را تغییر می دهند، باید آدرس جدید را ثبت کنند. این گونه کارت سوخت توسط پست به آدرس جدید شما ارسال خواهد شد. البته تغییر آدرس دریافت کارت سوخت باید قبل از تحویل کارت سوخت از سوی پلیس به شرکت پست انجام گیرد. در غیر این صورت، کارت به همان آدرس قبلی ارسال خواهد شد.
اگر قصد گزارش تغییر آدرس محل سکونت را دارید، باید حضورا به یکی از دفاتر انتظامی مراجعه کنید.