ورود به تنظیمات مودم تی پی لینک برای کانفینگ مودم تی پی لینک ، اقداماتی هستند که لازم است برای بهره مندی از انواع مودم های برند معروف تی پی لینک انجام داد. برای اتصال به اینترنت از طریق مودم های ADSL تی پی لینک تنها خرید نمونه ای از آن ها کافی نیست، به طوری که حتی اگر بهترین مدل از مودم های این برند را تهیه کنید ولی اقدامی در راستای تنظیمات و کانفینگ آن انجام ندهید، دستگاه شما به هیچ دردی نمی خورد، زیرا فقط و فقط زمانی قابل استفاده خواهد بود که از طریق ورود به صفحه ی تنظیمات اقدام به کانفینگ آن که به معنای اتصال است، نمایید. از آن جا که این مسئله بسیار حائز اهمیت و مهم است، در این مطلب به آن پرداخته و سعی کرده ایم نکات آموزشی مطلوبی در این راستا ارائه دهیم؛ نکاتی که با استفاده از آن ها می توانید بدون وابستگی، اقدام به کانفینگ مودم تی پی لینک خود نمایید. پس اگر به دنبال کسب اطلاعات در مورد مودم های تی پی لینک و نحوه ی کانفینگ آن ها هستید، خواندن این مقاله را به هیچ وجه از دست ندهید.
آشنایی با مودم های تی پی لینک TP-LINK
در قرن های گذشته که هیچ چیز مشابهی چون اینترنت وجود نداشت، اگر از کسی می پرسیدیم که اولین نیاز های بشر برای زندگی چیست به مواردی چون آب، غذا، پوشاک و امثالهم اشاره می کرد، در حالی که پاسخ به این سوال در عصر حاضر متفاوت است، زیرا با طرح این پرسش برای افراد جامعه می بینیم که اینترنت نیز همچون آب، غذا و پوشاک در اکثر پاسخ ها وجود دارد. اینترنت شاید در ابتدا فقط مرجعی برای سرگرمی طلقی می شد، اما به مرور زمان کاربرد های آن گسترده تر از قبل شده است، تا این که به هیچ عنوان نمی توان تاثیر چشمگیر آن را در زندگی تمام انسان های دنیا نادیده گرفت. به همین دلیل ابزار های اتصال به این شبکه ی جهانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و همواره متقاضیان زیادی دارند. مودم ها از بهترین و کاربردی ترین ابزار ها در این حوزه به شمار می روند. همان طور که می بینید از میان برند های مختلف تولید کننده مودم، می خواهیم پیرامون برند تی پی لینک صحبت کنیم. مودم های تی پی لینک همواره در زمره نمونه هایی قرار دارند که جزء اولین پیشنهاد ها از طرف کارشناسان می باشند، چرا که تی پی لینک با توجه به نیاز متقاضیان مدل های بسیار متنوع و در عین حال پر کاربردی ارائه می دهد و تمام تلاش اش رفع مطلوب نیاز متقاضی ها است. بنابراین دست متقاضیان برای خرید مودم های این برند باز است تا مدل مورد نظر خود را به راحتی یافته و تهیه کنند. اجازه دهید قبل از ورود به صفحه تنظیمات مودم تی پی لینک به معرفی چراغ های این مودم بپردازیم چراکه به طور کلی تمام مدل های موجود در بازار چراغ های مشابه دارند، چراغ هایی که برای آشنایی بیشتر شما با مودم های تی پی لینک آن ها را در ادامه معرفی کرده ایم:
۱چراغ پاور: نمایانگر وضعیت اتصال برق
۲چراغ ADSL: نشان دهنده وضعیت صحت برقراری اتصالات با مرجعِ دریافت اینترنت
۳چراغ intenet: روشن بودن این چراغ درستی تمام اتصالات را تایید می کند.
۴چراغ WiFi یا Wireless: روشن شدن این چراغ پس از اتصال دستگاه هایی که با پسورد و نام کاربری از طریق وای فای متصل می شوند، اتفاق می افتد.
۵چراغ Wps: این چراغ هم نشان دهنده ی امکان اتصال به وای فای بدون نیاز به وارد کردن رمز و نام کاربری است.
۶چراغ LAN: این چراغ نیز نمایانگر صحت اتصالات سیمی به اینترنت است.
ورود به صفحه تنظیمات مودم تی پی لینک
برای استفاده از مودم های تی پی لینک در هر مدل و نوعی ابتدا باید اقدام به کانفینگ آن کنید. در حقیقت یک مودم بدون کانفینگ کارایی ندارد، چرا که علاوه بر اتصال به برق و پریز تلفن بایستی پنل مربوط به آن تنظیم شود تا کارایی لازم را ارائه دهد. حال اگر فکر می کنید فرایند ورود به صفحه تنظیمات مودم تی پی لینک پیچیده است، سخت در اشتباهید زیرا اگر این متن را دنبال کنید، می بینید انجام این فرایند بسیار آسان بوده و به راحتی می توانید وارد صفحه ی تنظیمات شده و مودم خود را شخصاً تنظیم کنید. جهت ورود به صفحه تنظیمات مودم تی پی لینک در گام اول باید از درستی اتصالات برق و تلفن مطمئن شوید. وقتی از این بابت اطمینان حاصل کردید و چراغ های لازم روشن شدند، بایستی از طریق کامپیوتر به صورت سیمی و یا از طریق تلفن همراه خود به صورت بدون سیم به مودم متصل شوید.
حالا لازم است دامنه 192.168.1.1 را در مرورگرِ دستگاهِ متصل به مودم وارد کنید تا وارد صفحه ی مربوطه شوید. جالب است بدانید این آدرس برای ورود به صفحه تنظیمات اکثر مودم ها یکسان می باشد و تفاوتی ندارد. با ورود به این آدرس صفحه ی درخواست رمز و نام کاربری باز می شود.
در هر دو قسمتِ مذکور باید کلمه ی admin را با حروف کوچک تایپ کنید. توجه داشته باشید هر دو کلمه باید عیناً شبیه به هم باشند. حالا شما وارد بخش تنظیمات مودم خود شده و می توانید تمام اطلاعات، پیکربندی، رمز ورود و امثالهم را تغییر داده و به اصطلاح اقدام به کانفینگ مودم تی پی لینک خود کنید.
روش کانفیگ مودم تی پی لینک
با خواندن تیتر قبلی به احتمال زیاد با خود می گویید روش کانفینگ مودم تی پی لینک پس از ورود به صفحه ی آن چیست و باید دقیقاً چه کار هایی انجام داد؟ پیش از اشاره به پاسخ این سوال لازم است تاکید کنیم فرایند کانفینگ پیچیدگی قابل توجهی ندارد و اکثر افراد قادر به انجام آن هستند، حتی افرادی که اطلاعات کمی در این زمینه داشته و برای اولین بار است که اقدام به استفاده از مودم می کنند. در ادامه سعی کرده ایم به مهم ترین مراحل کانفینگ مودم TP-LINK به صورت مختصر، مفید و قابل فهم اشاره کنیم تا با گذر از این مراحل بتوانید از خدمات مودم خود به بهترین نحو استفاده کنید:
۱در قدم اول باید بعد از ورود به صفحه روی عبارت Quick Start کلیک کرده و در صفحه ی بعدی گزینه ی Next را انتخاب کنید.
۲در این بخش نوبت به انتخاب موقعیت مکانی می رسد. تایپ کلمه ی Tehran در بخش موقعیت مکانی دومین گام از کانفینگ مودم تی پی لینک است.
۳حالا صفحه ای باز می شود که باید عبارت PPPoE/PPPoA را انتخاب کنید تا مودم بعد از روشن شدن به طور خودکار با اینترنت اتصال برقرار کند. البته اگر اتصال خودکار نمی خواهید باید روی Bridge Mode کلیک کرده و فرایند کانفینگ را به پایان برسانید.
۴گفتنی است با انتخاب گزینه ی PPPoE/PPPoA کانفینگ به پایان نمی رسد و صفحه ی دیگری که باید اطلاعات دریافت شده از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت درج شوند، می آید. در این صفحه لازم است نام کاربری و رمز دریافتی از شرکت مرجع و همچنین کد های VPI و VCI را تایپ کنید تا تنظیمات کامل شده و مودم خود را قابل استفاده کنید.
در انتها با کلیک بر روی دکمه Finish مودم TP-LINK شما ریست می شود و اگر تنظیمات مودم را به درستی انجام داده باشید، به اینترنت وصل خواهد شد.
نتیجه گیری: همان طور که اشاره شد ورود به تنظیمات مودم تی پی لینک و در نتیجه کانفینگ مودم تی پی لینک شامل مجموعه اقداماتی می شود که هر کسی از پس آن بر آمده و می تواند به شخصه مودم خود را تنظیم کند. فقط لازم است توجه داشته باشید زمانی موفق به اتمام این فرایند خواهید شد که تمام مراحل را مو به مو انجام داده و در انجام هیچ کدام سهل انگاری نکنید تا بدون هیچ مشکلی مودم را راه اندازی کرده و در نهایت مورد استفاده قرار دهید.
مودم های تی پی لینک هم مثل دیگر مودم ها از طریق کنسول تنظیمات مودم ، کانفیگ می شوند. آدرس پیش فرض صفحه تنظیمات مودم 192.168.1.1 می باشد.
یکی استفاده از تنظیمات بصورت Quick Wizard و روش دیگر، تنظیم مودم به صورت دستی یا Manual است که تخصص بیشتری را نیاز دارد.
اگر می خواهید مودم شما بعد از روشن شدن بصورت خودکار به اینترنت وصل شود باید روی حالت PPPOE مودم را تنظیم کنید و در غیر اینصورت از روش Bridge استفاده کنید.