اگر در مورد پیگیری پرونده شورای حل اختلاف سوالی دارید
اگر در مورد پیگیری پرونده شورای حل اختلاف سوالی دارید
یکی از مراجعی که مردم می توانند برای حل مشکلات و اختلافات خود استفاده کنند، شوراهای حل اختلاف است. شوراهای حل اختلاف مانند دادسراها و دادگاه ها، یک هزینه دادرسی را برای بررسی پرونده دریافت می کنند. بعد از پرداخت هزینه، بررسی پرونده مربوط به شوراهای حل اختلاف آغاز می شود. بعد از انجام بررسی های لازم در این شوراها، برای مطلع کردن افراد طرف دعوی یک سری ابلاغیه هایی از سوی شوراهای حل اختلاف به طرف دعوی ارسال می شود. در گذشته این ابلاغیه ها به صورت حضوری و با برگه های فیزیکی به افراد داده می شد؛ اما در حال حاضر امکان دریافت ابلاغیه ها در سامانه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف وجود دارد.
در این مقاله قصد داریم در رابطه با پیگیری پرونده شورای حل اختلاف و سایت مربوط به آن صحبت کنیم. بنابراین، اگر شما هم در شوراهای حل اختلاف پرونده ای دارید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
سپردن یک پرونده به شوراهای حل اختلاف توسط طرفین دعوی، برای انجام بررسی های لازم انجام می شود؛ اما برای طرفین دعوی روند شروع و انجام پرونده های شوراهای حل اختلاف بسیار مهم است. خوشبختانه با گسترش روز افزون سایت های مربوط به قوه قضاییه، امکان پیگیری پرونده شورای حل اختلاف از طریق سایت پیگیری پرونده شورای حل اختلاف به وجود آمده است.
از زمان شروع بررسی یک پرونده در شورای حل اختلاف تا زمان صدور رای یا حکم نهایی، یک سری اطلاعیه هایی مبنی بر ابلاغیه برای طرفین دعوی صادر می شود. ابلاغیه های مربوط به پرونده شورای حل اختلاف، یکی از مواردی است که می تواند افراد را از وضعیت پرونده در حال بررسی در شورای حل اختلاف مطلع کند. در گذشته این ابلاغیه ها توسط پست به درب خانه طرف دعوی ارسال می شد؛ اما در حال حاضر امکان مشاهده ابلاغیه ها برای طرفین دعوی به صورت ابلاغیه الکترونیکی وجود دارد.
سامانه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف ، همان سامانه ثنا قوه قضاییه می باشد که با کمک آن می توان به راحتی تمام ابلاغیه های صادر شده از سوی شورای حل اختلاف را رویت نمود. در ادامه نحوه ورود به سایت پیگیری پرونده شورای حل اختلاف را توضیح خواهیم داد.
همانطور که گفتیم، از زمانی که یک پرونده در شورای حل اختلاف شروع به بررسی شدن می کند، تا زمانی که برای آن پرونده حکم و یا دستور قضایی صادر می شود؛ افراد می توانند با کمک ابلاغیه هایی که از سوی شوراهای حل اختلاف برای افراد صادر می شوند، پرونده شورای حل اختلاف خود را پیگیری کنند و از وضعیت بررسی و روند پیشرفت پرونده خود مطلع شوند.
بنابراین، پیگیری پرونده شورای حل اختلاف تنها با ورود به سامانه ابلاغ قوه قضاییه که زیر نظر سامانه ثنا قوه قضاییه می باشد، انجام می شود. در این سامانه طرفین دعوی می توانند تمامی ابلاغیه هایی که از سوی شورای حل اختلاف به صورت الکترونیکی صادر شده است را رویت و چاپ کنند.
برای ورود به سایت پیگیری پرونده شورای حل اختلاف می توانید طبق روند زیر پیش بروید:
همانطور که ملاحظه کردید، برای پیگیری ابلاغیه های صادر شده از سوی شورای حل اختلاف نیاز است که افراد به سامانه ثنا و یا همان سامانه ابلاغ قوه قضاییه وارد شوند. همچنین، برای ورود به این سامانه نیاز به ثبت نام ثنا ودریافت نام کاربری و رمز عبور است.
دقت کنید که نام کاربری و رمز عبوری که باید در سامانه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف وارد شود، شماره ملی و رمز عبور آن، رمز ثنا می باشد. بنابراین، تنها افرادی می توانند از طریق روش غیر حضوری نسبت به پیگیری پرونده شورای حل اختلاف خود اقدام کنند که قبلا در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند و رمز عبور خود را دریافت نموده باشند.
در صورتی که قبل در این سامانه ثبت نام کرده اید و قصد پیگیری و رویت ابلاغیه هایی که توسط شورای حل اختلاف برای شما ارسال می شود را دارید، می توانید طبق روش زیر اقدام به ورود به سامانه ابلاغ قوه قضاییه کنید و تمامی ابلاغیه های پرونده شورای حل اختلاف را رویت نمایید:
همچنین برای پیگیری پرونده شورای حل اختلاف می توانید با دانلود اپلیکیشن ثنا از نرم افزار ثنا هم استفاده کنید.
سپردن یک پرونده به شورای حل اختلاف توسط طرفین دعوی یک امر مهم و ضروری است؛ اما اینکه افراد بتوانند پرونده خود را از طریق رویت ابلاغیه ها پیگیری کنند، یکی از حقوق مهم برای افرادی است که پرونده خود را به شورای حل اختلاف سپرده اند. به همین خاطر در این مقاله نحوه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف را در سامانه ابلاغ قوه قضاییه توضیح دادیم. شما می توانید از طریق روش ذکر شده، تمامی ابلاغیه هایی که از سوی شورای حل اختلاف برای طرفین دعوی ارسال شده است را رویت کنید.
اگر در مورد پیگیری پرونده شورای حل اختلاف سوالی دارید
اگر در مورد پیگیری پرونده شورای حل اختلاف سوالی دارید