سوزاندن کارت سوخت به شکل حضوری و از طریق مراجعه به یکی از شعب پلیس +۱۰ امکان پذیر است. بنابراین در صورتی که به هر دلیل قصد ابطال این کارت را دارید، باید به یکی از دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید.
سوزاندن کارت سوخت به شکل حضوری و از طریق مراجعه به یکی از شعب پلیس +۱۰ امکان پذیر است. بنابراین در صورتی که به هر دلیل قصد ابطال این کارت را دارید، باید به یکی از دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید.
اگر در خصوص سوزاندن کارت سوخت سوالی دارید
اگر در خصوص سوزاندن کارت سوخت سوالی دارید
کارت سوخت یکی از مهم ترین مدارک وسایل نقلیه خودرویی و موتوری محسوب می شود. زیرا امکان دسترسی به سوخت سهمیه ای با قیمت دولتی را برای مالک وسیله نقلیه، فراهم می سازد. با این حال، گاهی اوقات ممکن است دارنده وسیله نقلیه کارت سوخت خود را گم کند. در چنین شرایطی، اغلب بحث ابطال کارت سوخت مطرح می شود.
البته قبل از سوزاندن کارت های سوخت، بهتر است چند روز صبر کنید. زیرا احتمال پیدا شدن آن وجود دارد. اگر مردم کارت سوخت شما را پیدا کنند، آن را به جایگاه های سوخت یا اداره پست تحویل می دهند. به این ترتیب، مدتی بعد کارت به دست تان می رسد.
هم چنین اگر کارت سوخت شما در جایگاه مانده باشد، می توانید آن را به صورت اینترنتی پیگیری کنید. بدین منظور باید از طریق سامانه رهگیری کارت سوخت جامانده به نشانی scs.niopdc.ir استفاده نمایید. اما اگر این روش ها جواب نداد، باید نسبت به سوزاندن کارت سوخت اقدام کنید.
هدف اصلی از سوزاندن کارت های سوخت، جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی است. زیرا اگر شخص دیگری به رمز کارت دسترسی داشته باشد، می تواند سهمیه بنزین شما را دریافت کند. بنابراین اگر حداکثر تا یک ماه کارت شما پیدا نشد، می توانید جهت سوزاندن آن اقدام کنید.
در حال حاضر، ابطال کارت سوخت اینترنتی وجود ندارد. بنابراین باید حضورا با مراجعه به یکی از شعب پلیس +۱۰، درخواست سوزاندن کارت را ارائه دهید. در ادامه، فرایند حضوری ابطال کارت های سوخت و شرایط و مدارک لازم را بررسی خواهیم کرد. پس تا انتها با ما همراه باشید.
کارت سوخت از جمله مدارک مهم وسایل نقلیه جهت استفاده از سهمیه سوخت دولتی است. این کارت ها پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، در اختیار تاکسی ها، خودروهای شخصی و موتورسیکلت ها قرار گرفته اند.
گاهی اوقات ممکن است مالکان وسایل نقلیه، کارت سوخت خود را گم کنند. در شرایط این چنینی، معمولا بحث سوزاندن کارت سوخت مفقودی مطرح می شود. با انجام این کار، از سوء استفاده های احتمالی پیشگیری خواهد شد. هم چنین، شخص مالک می تواند درخواست خود را جهت دریافت کارت سوخت المثنی، ارائه دهد.
در حال حاضر، سوزاندن یا باطل کردن کارت سوخت فقط به صورت حضوری و با مراجعه به پلیس +۱۰ امکان پذیر است. ضمن این که شخص مالک وسیله نقلیه یا وکیل رسمی او هم باید حضور داشته باشند. این گونه با پرداخت هزینه ابطال کارت سوخت، می توانید کارت را از دسترس خارج نمایید.
به هر حال جهت سوزاندان حضوری کارت سوخت، لازم است یک سری مراحل ساده را طی کنید این مراحل مورد نیاز برای باطل کردن کارت های سوخت، به شرح ذیل هستند:
با طی کردن مراحل ساده بالا، کارت سوخت شما با موفقیت سوزانده خواهد شد. به این ترتیب می توانید در همان دفتر پلیس +۱۰، درخواست خود را جهت دریافت کارت سوخت المثنی ارائه دهید.
در بخش قبل، فرایند سوزاندن کارت سوخت به شکل حضوری را بیان کردیم. با این حال، برخی افراد دنبال روش ساده تر هستند. بنابراین می خواهند بدانند که آیا سامانه خاصی جهت ابطال کارت های سوخت مفقودی وجود دارد یا خیر؟
در این رابطه باید بگوییم تا این لحظه، هیچ سایتی جهت ابطال اینترنتی کارت سوخت معرفی نشده است. از این رو جهت باطل کردن کارت سوخت های مفقودی یا سرقتی، حتما باید به یکی از شعب پلیس +۱۰ مراجعه کنید.
حضور شخص مالک وسیله نقلیه یا وکیل رسمی او هم جهت ابطال کارت سوخت به صورت حضوری، الزامی است.
با توجه به توضیحاتی که ارائه دادیم، می دانید فعلا امکان باطل کردن کارت های سوخت به صورت غیر حضوری میسر نیست. با این حال، جهت سوزاندان این کارت به شکل حضوری هم نیاز به یک سری مدارک و شرایط وجود دارد.
گم شدن کارت سوخت یا به سرقت رسیدن، رایج ترین علت سوزاندن کارت سوخت محسوب می شوند. اگر چه ممکن است دلایل دیگری هم وجود داشته باشد. به هر حال جهت باطل کردن این کارت ها، حتما باید شخص مالک وسیله نقلیه یا وکیل رسمی او حضور داشته باشد. در واقع مهم ترین شرایط ابطال، همین حضور مالک است.
اما در کنار شرایط مورد نیاز، متقاضیان باید یک سری مدارک را هم جهت سوزاندان کارت های سوخت ارائه دهند. مهم ترین مدارک لازم جهت ابطال کارت سوخت، به شرح ذیل هستند:
کارت سوخت جزو مدارک مهم وسایل نقلیه برای دسترسی و دریافت سهمیه سوخت دولتی است. با این حال، احتمال گم شدن یا سرقت این مدرک مهم وجود دارد. در موارد این چنینی، کاربران اغلب دنبال راهی برای سوزاندن کارت سوخت و دریافت المثنی هستند. جهت این امر، مالک وسیله نقلیه یا وکیل رسمی او باید همراه با مدارک لازم، حضورا به شعب پلیس +۱۰ مراجعه کنند. در این جا فرایند و مراحل ابطال کارت سوخت حضوری را بیان کرده و مدارک مورد نیاز را در اختیارتان قرار دادیم.
اگر در خصوص سوزاندن کارت سوخت سوالی دارید
اگر در خصوص سوزاندن کارت سوخت سوالی دارید