هدف اصلی از اجرای این طرح، افزایش قدرت خرید و حمایت از حقوق بگیران سازمان ها و شرکت ها به میزان حقوق ماهیانه کارکنان و البته تشویق شرکت ها و کارمندان به ایجاد حساب واریز حقوق در بانک تجارت می باشد. سقف این نوع تسهیلات برای هر فرد ۳۰۰ میلیون تومان بوده و در قالب عقود مرابحه و قرض الحسنه پرداخت می گردد. متقاضیان واجد شرایط ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع تجارت، جهت ثبت درخواست می توانند با همراه داشتن مدارک لازم، به یکی از شعب این بانک در محل سکونت خود مراجعه نمایند.
بسته به نوع عقد و ضرایب تسهیلات، مهلت بازپرداخت و نرخ سود وام تسریع تجارت متفاوت است. مهلت بازپرداخت این نوع تسهیلات در قالب عقد مرابحه حداکثر ۳۶ ماه و در قالب عقد قرض الحسنه، حداکثر ۱۸ ماه تعیین شده است. نرخ سود وام هم در عقد مرابحه ۶ و ۲۳ درصد بوده و در عقد قرض الحسنه، ۴ درصد می باشد. متقاضیان ثبت نام و دریافت این نوع تسهیلات، قبل از هر چیز باید شرایط وام تسریع بانک تجارت را به صورت کامل بررسی کرده و از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمایند. در ادامه می توانند نسبت به ایجاد حساب قرض الحسنه جاری واریز حقوق نزد این بانک اقدام کرده و جهت اخذ وام درخواست دهند. البته حقوق بگیران قدیمی دیگر نیازی به ایجاد حساب مجدد نخواهند داشت. با توجه به مزایای تسهیلات طرح تسریع، در ادامه توضیحات لازم را در رابطه با شرایط، مبلغ، نرخ سود و مهلت بازپرداخت وام تسریع بانک تجارت ارائه خواهیم داد. پس تا انتها با ما همراه باشید.
وام تسریع بانک تجارت چیست
بانک تجارت به منظور حمایت از مشتریان خود، طرح های تسهیلاتی گوناگونی ارائه می دهد که هر یک از آن ها دارای شرایطی خاص بوده و برای برخی گروه ها مناسب اند. از جمله تسهیلات ارزان قیمت این بانک می توان به وام تسریع اشاره کرد که با هدف حمایت و افزایش قدرت خرید حقوق بگیران شرکت ها و سازمان ها پرداخت می شود. مبلغ این وام با توجه به میزان کل حقوق واریزی شرکت ها تعیین شده و سقف آن برای هر شخص، ۳۰۰ میلیون تومان است. در حال حاضر، ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع تجارت در قالب دو عقد قرض الحسنه و مرابحه انجام می گیرد. حساب مورد نیاز برای اخذ این تسهیلات هم قرض الحسنه جاری است. بنابراین تمامی حقوق بگیران شرکت ها و سازمان های متقاضی افتتاح یا دارای حساب واریز حقوق نزد بانک تجارت، امکان ثبت نام در این طرح و دریافت تسهیلات تسریع را مطابق با قوانین و مقررات بانک خواهند داشت. جزئیات کلی طرح تسریع، به شرح جدول زیر می باشد:
جزئیات طرح تسهیلات تسریع بانک تجارت
حقوق واریزی ماهانه |
ضریب تسهیلات |
نوع عقد تسهیلات |
مدت بازپرداخت (ماه) |
نرخ سود / کارمزد |
سقف تسهیلات فردی (میلیون تومان |
X |
4 درصد X |
مرابحه |
12 |
۶ ٪ |
300 |
2 درصد X |
24 |
40 درصد X |
36 |
۲۳ ٪ |
26 درصد X |
12 |
15 درصد X |
24 |
5 درصد X |
قرض الحسنه |
12 |
۴ ٪ |
2 درصد X |
18 |
شرایط ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع بانک تجارت
در بخش قبل، توضیحات لازم را در رابطه با طرح تسهیلاتی تسریع تجارت و جزئیات آن ارائه دادیم. با این حال، متقاضیان باید از شرایط وام تسریع بانک تجارت هم اطلاع کامل داشته باشند تا هنگام ثبت نام و اخذ درخواست، با مشکلی مواجه نشوند. در این رابطه باید بگوییم که مهم ترین شرایط در نظر گرفته شده برای استفاده از این نوع وام، حقوق بگیر بودن در یکی از سازمان ها یا شرکت هایی است که حقوق کارمندان خود را از طریق حساب های بانک تجارت پرداخت می کنند. تمامی حقوق بگیران قدیمی و کارمندان حقوق بگیری که به تازگی قصد افتتاح حساب در این بانک را دارند، امکان ثبت درخواست و دریافت وام تسریع بانک تجارت را خواهند داشت. علاوه بر این، یک سری شرایط دیگر هم برای بهره مندی از تسهیلات تسریع تجارت عنوان شده که به شرح ذیل می باشند:
- ۱ متقاضیان اخذ وام تسریع، باید دارای حساب قرض الحسنه جاری نزد بانک تجارت باشند.
- ۲ سقف جمعی تسهیلات قابل پرداخت به کارکنان هر شرکت یا سازمان، مطابق با میزان کل حقوق واریزی ماهانه آن خواهد بود.
- ۳ متقاضیان ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع تجارت، با ارائه دو مورد از وثایق و تضامین زیر، امکان فراهم سازی شرایط ضمانت و دریافت تسهیلات را خواهند داشت:
- گواهی کسر از حقوق صادره از سوی شرکت
- سفته با ضمانت یک نفر ضامن معتبر (همکار پرسنل متقاضی، کاسب دارای پروانه کسب یا شخص مورد تایید شعبه)
- قرارداد لازم الاجرا (در صورت ارائه تضمین نامه مبنی بر بازپرداخت اقساط از سوی شرکت ذی ربط (حتی درصورت قطع ارتباط پرسنل با شرکت)، قرارداد لازم الاجرا کفایت کرده و نیازی به اخذ سایر وثایق نیست.)
مبلغ وام تسریع بانک تجارت
در بخش قبل، شرایط وام تسریع بانک تجارت را بررسی کردیم. یکی دیگر از سوالات رایج مشتریان، در رابطه با مبلغ این وام است. در این رابطه باید بگوییم که سقف جمعی تسهیلات قابل پرداخت به کارکنان هر شرکت یا سازمان، با میزان کل حقوق واریزی ماهانه آن ها مطابقت دارد. ضرایب تسهیلات متناسب با میزان حقوق ماهیانه هم به صورت کامل از سوی بانک منتشر شده که در بخش ابتدایی مطلب، جدول مربوطه را در اختیارتان قرار دادیم. بنابراین مبلغ وام تسریع بانک تجارت در وهله اول به میزان کل حقوق واریزی ماهانه شرکت یا سازمان بستگی داشته و متناسب با ضرایب تسهیلاتی ارائه شده از سوی بانک تعیین خواهد شد. ضمن این که سقف وام قابل دریافت در طرح تسریع برای هر فرد، ۳۰۰ میلیون تومان می باشد.
سود و اقساط وام تسریع بانک تجارت
تسهیلات تسریع بانک تجارت در قالب عقود قرض الحسنه و مرابحه قابل ثبت نام و دریافت می باشد. در همین راستا، شرایط وام مذکور از جمله سود و اقساط آن هم در هر نوع عقد، متفاوت است. ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع تجارت در قالب عقد مرابحه، با دو نرخ سود ۶ درصد و ۲۳ درصد انجام می گیرد. مهلت بازپرداخت در عقد مرابحه ۶ درصد ۱۲ و ۲۴ ماه و در عقد مرابحه ۲۳ درصد، ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه می باشد که این مهلت ها بسته به ضرایب تسهیلات تعیین می شوند. از طرف دیگر، متقاضیان استفاده از طرح تسریع تجارت در قالب عقد قرض الحسنه، می توانند این وام را با نرخ سود ۴ درصد دریافت کرده و اقساط آن را طی مهلت ۱۲ یا ۱۸ ماهه پرداخت نمایند. پس به طور کلی، شرایط وام تسریع بانک تجارت از جمله نرخ سود و اقساط، به نوع عقد مرابحه یا قرض الحسنه، میزان حقوق ماهیانه کارکنان و ضرایب تسهیلات بستگی دارد.
پیگیری وام تسریع بانک تجارت
در حال حاضر، ثبت نام در طرح تسهیلاتی تسریع تجارت، به صورت حضوری و از طریق مراجعه حضوری به شعب این بانک انجام می گیرد. بنابراین متقاضیان واجد شرایط با همراه داشتن مدارک لازم، باید به یکی از شعب بانک تجارت در محل سکونت شان مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. پیگیری وام تسریع بانک تجارت هم با روشی مشابه انجام می گیرد. به این صورت که مشتریان بعد از ثبت درخواست وام، می توانند به یکی از شعب مراجعه نموده و با استفاده از کد ملی یا کد رهگیری، آخرین وضعیت درخواست تسهیلات خود را پیگیری کنند. البته وام تسریع تجارت جزو تسهیلات ارزان قیمت و راحت این بانک بوده و معمولا مدت کمی پس از تکمیل فرایند ثبت نام، به حساب متقاضی واریز خواهد شد.
نتیجه گیری: وام تسریع یکی از تسهیلات ارزان قیمت بانک تجارت است که تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان برای هر فرد قابل دریافت می باشد. ثبت نام وام 300 میلیونی تسریع تجارت تنها برای حقوق بگیران شرکت ها و سازمان هایی امکان پذیر است که داری حساب واریز حقوق نزد این بانک هستند. این گروه ها پس از بررسی شرایط در نظر گرفته شده توسط بانک تجارت، می توانند با همراه داشتن مدارک لازم به یکی از شعب بانک تجارت مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. نرخ سود و مهلت بازپرداخت تسهیلات طرح تسریع بسته به نوع قد مرابحه یا قرض الحسنه و میزان حقوق ماهیانه کارکنان شرکت، متفاوت است. در این جا شرایط وام تسریع بانک تجارت و جزئیات آن را به صورت دقیق، برای تان توضیح داده ایم.
تمامی افرادی که در شرکت یا سازمان خاصی مشغول به فعالیت بوده و حقوق خود را از طریق حساب های بانک تجارت دریافت می کنند، امکان شرکت در طرح تسریع و دریافت تسهیلات را خواهند داشت.
هدف اصلی از اجرای این طرح، افزایش قدرت خرید و حمایت از حقوق بگیران سازمان ها و شرکت ها به میزان حقوق ماهیانه کارکنان و البته تشویق شرکت ها و کارمندان به ایجاد حساب واریز حقوق در بانک تجارت می باشد.
نرخ سود وام هم در عقد مرابحه ۶ و ۲۳ درصد بوده و در عقد قرض الحسنه، ۴ درصد می باشد.